15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To WordPress “κατέβασε” το blog της Χρυσής Αυγής για παραβίαση όρων χρήσης

    Το διαβάσαμε στο GoodNet.gr και στο skai.gr και αμέσως μετά επισκεφτήκαμε την γνωστή διεύθυνση για να το διαπιστώσουμε. To blog της Χρυσής Αυγής, δεν είναι διαθέσιμο πια από την πλατφόρμα WordPress, καθώς, σύμφωνα με την πλατφόρμα, παραβίαζε τους όρους χρήσης.

    Αν διαβάσει κανείς τους όρους χρήσης της πλατφόρμας (που μπορείτε να τους δείτε εδώ) και την φόρμα υποβολής παραπόνων (εδώ) θα δει πως, μεταξύ άλλων, ένα blog “κατεβαίνει” αν

    – κάνει Spamming
    – κριθεί ότι έχει ακατάλληλο περιεχόμενο
    – το υλικό που αναρτά παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα
    – οι αναρτήσεις του περιέχουν δυσφήμιση, κακοποίηση και απειλές
    – έχει προηγηθεί Εισαγγελική παρέμβαση

    Υποθέτουμε πως μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, αρκετοί ήταν εκείνοι που προχώρησαν στην αναφορά παραπόνων σχετικά με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου blog που αντικατόπτριζε τις θέσεις και τις τοποθετήσεις αυτού του κόμματος.

    Παρατηρώντας τα σχόλια σε ανάλογες δημοσιεύσεις, αρκετοί είναι εκείνοι που “χάρηκαν” με αυτή την εξέλιξη. Βέβαια, το συγκεκριμένο blog υφίσταται εδώ και πάρα πολύ καιρό, οπότε, προφανώς, τα συσσωρευμένα “παράπονα” στην πλατφόρμα του WordPress έγιναν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που (είναι αλήθεια) προξένησε έκπληξη και θυμό σε πολλούς.

    Επιτρέψτε μας το προσωπικό σχόλιο και πείτε μας αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε σε αυτό. Αισθανόμαστε πως η ημιμάθεια για τη συγκεκριμένη φιλοσοφία ανθρώπων και ιδεολογία, ήταν αυτή που οδήγησε πολλούς να επιλέξουν το συγκεκριμένο κόμμα για να καταθέσουν την “ψήφο διαμαρτυρίας” τους, χωρίς πραγματικά να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται.

    Το “κατέβασμα” του επίσημου blog αυτού του κόμματος, πιστεύετε ότι θα οδηγήσει όσους ψήφισαν να επανεξετάσουν την πράξη τους; Η γνώμη σας θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

    Σημείωση προς όσους επιθυμούν να αφήνουν σχόλια: Παρακαλείστε να μη γράφετε με κεφαλαία γράμματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να “φωνάζουμε”, έστω και ψηφιακά.

    Related Articles

    37 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles