12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Xiaomi Mi 11 Ultra θα έχει το νέο αισθητήρα 50MP της Samsung

    Το επερχόμενο Mi 11 Ultra της Xiaomi αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone που θα αξιοποιήσει τον νέο αισθητήρα 50 MP ISOCELL GN2 της Samsung, σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο tipster, Ice Universe.

    Ο ISOCELL GN2 ανακοινώθηκε μόλις χθες από την Νοτιοκορεάτικη εταιρία και θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο αισθητήρα που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone με μέγεθος 1/1.12¨, 1.4μm μέγεθος pixels και ανάλυση 50MP. Έρχεται με τεχνολογία Dual Pixel Pro, η οποία εμφανίζεται πρώτη φορά σε αισθητήρα της Samsung και θα προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και σε ιδαίτερα χαμηλό φωτισμό.

    Αξiζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi ενσωματώνει στα κινητά της αισθητήρα της Samsung, προτού τον προμηθευτούν άλλες εταιρίες. Τον Ιανουάριο του 2019, το Redmi Note 7 έγινε το πρώτο κινητό με κάμερα ανάλυσης 48 MP, χάρις τον αισθητήρα GM1. Στη συνέχεια το Redmi Note 8 pro υπήρξε το πρώτο που ενσώματωσε τον 64 ΜP GW1 αισθητήρα, για να ακολούθησει το Mi Note 10 με τον 108 MP ISOCELL HMX αισθητήρα.

    Πέρα από τον κύριο αισθητήρα, το Mi 11 Ultra θα διαθέτει έναν υπερευρυγώνιο στα 48 MP, καθώς και έναν τηλεφακό, επίσης στα 48 MP.

    Μένει να φανεί αν η νέα ναυαρχίδα του κινέζικου κολοσσού θα διατεθεί σε περισσότερες αγορές σε σχέση με το Mi 10 Ultra, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μεγαλύτερο κοινό να δοκιμάσει τις δυνατότητες του πολλά υποσχόμενου αισθητήρα.

    Πάρης Χαβιάτσος

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles