20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Xperia sola γίνεται Xperia sole και κυκλοφορεί σύντομα στην Ελλάδα

    Η νέα πρόταση της Sony που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες έρχεται σύντομα και στην Ελληνική αγορά.


    Το νέο smartphone, με την υποστήριξη της πρωτοποριακής τεχνολογίας “floating touch” –για την πλοήγηση στο Διαδίκτυο χωρίς καν να ακουμπάτε στην οθόνη- φτάνει στη χώρα μας με μία μικρή διαφοροποίηση στο όνομα: Xperia sole αντί για Xperia Sola που θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες χώρες.

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ελληνικής αντιπροσωπείας, το Xperia sole “προσφέρει άριστη εμπειρία ψυχαγωγίας και καινοτομία με την τεχνολογία πλοήγησης floating touch. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία NFC και έρχεται εξοπλισμένο με τα Xperia SmartTags επιτρέποντας στους καταναλωτές να αλλάξουν σε μία στιγμή τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές με ένα απλό πέρασμα του smartphone τους πάνω από το tag. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε μαύρο, κόκκινο και λευκό μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012.”

    Κάνοντας το ντεμπούτο του αποκλειστικά στο Xperia sole, το μοναδικό floating touch της Sony επιτρέπει στους καταναλωτές να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο με τα δάχτυλα να αιωρούνται πάνω από την οθόνη με τρόπο που να λειτουργούν σαν ένας κινούμενος κέρσορας. Χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την οθόνη, με το που βρεθεί το επιθυμητό link αμέσως αυτό επισημαίνεται, και μπορείτε να ανοίξετε τη σελίδα. Η Sony σκοπεύει να συνεργαστεί με developers, ώστε η τεχνολογία floating touch να επεκταθεί στο μέλλον και σε άλλες εφαρμογές.

    Το Xperia sole υποστηρίζει την τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και διαθέτει δυο NFC Xperia SmartTags στην συσκευασία του με στόχο να κάνει γνωστή την τεχνολογία στο ευρύ κοινό απλοποιώντας τις καθημερινές κινήσεις τους. Περνώντας το smartphone πάνω από το SmartTag, ένα προεπιλεγμένο προφίλ αυτόματα εμφανίζεται σε λειτουργία. Τα δυο SmartTags που διατίθενται με το Xperia sole μπορούν να εκτελέσουν μέχρι και δέκα διαφορετικές εντολές. Πχ, τo ένα Xperia SmartTag είναι ιδανικό για το καθιστικό του σπιτιού αφού μπορεί να συνδεθεί με το Wi-Fi και να ανοίξει τo Google και εφαρμογές πρόγνωσης καιρού. Το άλλο μπορεί να μπει στην κρεβατοκάμαρα και να ενεργοποιεί το ξυπνητήρι και τη σιωπηλή λειτουργία. Το Xperia sole υποστηρίζει την αντιστοίχιση με άλλα NFC smartphones για σύνδεση μεταξύ τους μόνο με μια κίνηση.

    Το Xperia sole διαθέτει οθόνη με Mobile Bravia engine, xLOUD και τεχνολογία 3D surround για ένα δυνατό και άκρως κρυστάλλινο ήχο. Ο διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz προσφέρει μία πολύ γρήγορη απόδοση. Επίσης έχει κάμερα γρήγορης εκκίνησης, σε περίπου 1’’ κατ’ ευθείαν από την κατάσταση αναμονής.”

    Να σημειωθεί ότι το όνομα Xperia sole ισχύει για τις αγορές της Ιταλίας και της Ελλάδας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles