21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    To Youtube ξεπερνά το Facebook σε δημοτικότητα… (τουλάχιστον στην Αμερική)

    Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το Youtube είναι το πιο δημοφιλές social media brand ανάμεσα στους Αμερικανούς εφήβους, ξεπερνώντας ακόμη και το Facebook.

    Ένα στατιστικό που αρχικά ξαφνιάζει, τη στιγμή που το Facebook φαίνεται αυτή την περίοδο ασυναγώνιστο, ενώ έχουν διαρρεύσει και έρευνες που θέλουν το 48% των χρηστών ηλικίας 18-34 ετών να ελέγχουν το λογαριασμό τους σε αυτό αμέσως μόλις ξυπνήσουν το πρωί και πριν κάνουν οτιδήποτε άλλο!

    Παρ’ όλα αυτά, το Youtube φαίνεται να τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά, με 2 δισεκατομμύρια videos του να προβάλλονται κάθε μέρα στις οθόνες των υπολογιστών και των smartphones μας. Επιπλέον, η δημοφιλία του ανάμεσα στους εφήβους είναι εντυπωσιακή, με πολλά κανάλια που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις δημοτικότητας να αφορούν stars όπως οι Justin Bieber, Greyson Chance, Rebecca Black, and Cody Simpson που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στις νεαρές ηλικίες.

    Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 5000 Αμερικανούς ηλικίας 8 έως 24 ετών, που βαθμολόγησαν επίσης και άλλα brands που απευθύνονται στις νεαρές ηλικίες. Ενδεικτικά στο κομμάτι των τηλεοπτικών προγραμμάτων το Nickelodeon προσπέρασε τη Disney ενώ σε αυτό των αναψυκτικών η Sprite ξεπέρασε σε δημοφιλία την Coca Cola!

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles