13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To υπέρτατο strategy XCOM 2 Collection έρχεται σε Android mobile συσκευές τον Ιούλιο!

    Οι fans των strategy games σίγουρα έχουν «λιώσει» με τα θρυλικά XCOM, καθώς αποτελούν πραγματικά κορυφαία turn-based strategy, τα οποία έχουν αφήσει εποχή. Η Feral Interactive λοιπόν ύστερα από αρκετό καιρό που το πρώτο XCOM έκανε την εμφάνιση του στις mobile συσκευές ανακοίνωσε ότι το sequel του, XCOM 2 θα κυκλοφορήσει για Android συσκευές στις 13 Ιουλίου!

    Το XCOM 2 Collection που θα δούμε στον κόσμο των Android smartphones και tablets θα είναι ένα αρκετά πλούσιο και ελκυστικό πακέτο, καθώς η εν λόγω συλλογή θα περιλαμβάνει το μεγάλο expansion pack: War of the Chosen, όπως επίσης και 4 DLC packs (Hunters, Shen’s Last Gift, Anarchy’s Children και Resistance Warrior Pack). Για να τρέξετε την συγκεκριμένη συλλογή θα χρειαστείτε Android 9 ή μεταγενέστερο, τουλάχιστον 8.5GB ελεύθερου χώρου για το installation, αν και οι developers συστήνουν να έχετε περίπου 17GB αποθηκευτικού χώρου ελεύθερα στην Android συσκευή σας.

    Οι Android συσκευές που μπορούν να τρέξουν το παιχνίδι είναι οι εξής: ASUS ROG Phone II, Google Pixel 3 / 3XL/4/4XL, HTC U12+, OnePlus 6T/7/8/8T, Samsung Galaxy S9/S10/S10+/S10e/S20/S21, Samsung Galaxy Note9/Note10/Note10+/ Note20 5G, Samsung Galaxy Tab S6/S7, Sony Xperia 1/XZ2 Compact, Vivo NEX S, Xiaomi Mi 9 και Xiaomi Pocophone F1. Το μόνο κακό είναι ότι το εν λόγω collection δεν είναι Free-to-play, όμως είναι τόσα πολλά εκείνα που προσφέρει η εμπειρία που σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles