16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To Zombieland 2 πήρε το ΟΚ και οι fans τρελάθηκαν!

    Ήταν σκέτη απόλαυση το comedy-horror φιλμ του 2009 που με το πέρασμα των χρόνων απέκτησε ένα αξιοσέβαστο fanbase που διαρκώς ζητούσε και συνέχεια. Ε, λοιπόν αυτή ανακοινώθηκε στο CinemaCon (που αλλού…) και στα social media επικράτησε ένας cult διαστάσεων χαμός. Η φήμη του Zombieland, της ταινίας του Ruben Fleischer, είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις που οι παραγωγοί δεν μπορούσαν να τις αγνοούν άλλο και έτσι η επιστροφή των Jesse Eisenberg, Emma Stone και Woody Harrelson επιβεβαιώθηκε μετά από τόσα χρόνια που οι φήμες έκαναν πάρτι.

    is-zombieland-being-developed-as-a-tv-series-what-needs-to-happen-in-zombieland-2-jpeg-166402

    Βασικά δεν ειπώθηκαν και πολλά από επίσημα χείλη, παρά μόνο έπαιξε το παρακάτω logo αποκλειστικά στο ComicBook ωστόσο αυτό έφτανε για να βάλει φωτιά στους fans. «Τρελές αγελάδες, τρελοί άνθρωποι, τρελά ζόμπι»… Έτσι απλά άλλαξε η μοίρα της ανθρωπότητας στην πρώτη ταινία στην οποία ένας soft νεαρός (Jesse Eisenberg) που με το ζόρι μπορεί να κρατήσει την καραμπίνα συναντά δύο αδελφές (Emma Stone, Abigail Breslin) και έναν ψυχάκια, macho τύπο (Woody Harrelson) που δεν του αρέσει τίποτα περισσότερο από το να σκοτώνει ζόμπι.

    spider-man-zombieland-2-and-every-new-logo-revealed-at-cinemacon-931752

    Το fun ήταν… «ανεξάρτητο» σ’ ένα road movie όπου ανά 100 μέτρα πετυχαίνεις και ένα τσούρμο από απαίσια ζόμπι που τα εξαφανίζει το μπαστούνι του baseball ή το… μπάντζο που κρατάει ο Harrelson. Το μεγάλο νέο ποιο είναι; Πως οι Rhett Reese και Paul Wernick που έγραψαν το πρώτο Zombieland αλλά και το πρόσφατο Deadpool, θα επιστρέψουν ξανά στο sequel, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει και πάλι ο Fleischer που είχε συνεργαστεί επίσης με τον Eisenberg στο 30 Minutes or Less και με την Stone στο Gangster Squad. Τα υπόλοιπα, ημερομηνίες, πλοκή κλπ. στην πορεία…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles