15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Tom Cruise: Δεν θα πιστεύεις τον απίθανο όρο που θέτει στα συμβόλαια του!

    O Tom Cruise μπορεί να θεωρηθεί ένας κορυφαίος αστέρας του Hollywood και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ενδεικτικό είναι ότι ο… «μισθός» του υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 50 εκατομμύρια το χρόνο. Μάλιστα, τα έσοδα του αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο ύστερα από ένα στρατηγικό deal που υπέγραψε πρόσφατα με την εμβληματική Warner Bros στις αρχές του 2024. Οι δε fans θεωρούν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί προάγγελο για ένα sequel του Edge of Tomorrow, αν και ακόμη δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για τα μελλοντικά σχέδια του «δαιμόνιου» Tom, παρά μόνο ότι έχουν πέσει οι υπογραφές για το 3ο Top Gun.

    Μια συνήθεια του Tom Cruise, την οποία δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι έχει να κάνει με τους περιέργους όρους που θέτει στις συμφωνίες που υπογράφει με τα κινηματογραφικά στούντιο. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος αστέρας του Hollywood για να λάβει μέρος σε μια ταινία, έχει μια βασική επιθυμία… Να μην χρησιμοποιηθεί η εικόνα του ήρωα που θα υποδυθεί σε πάσης φύσεως merchandize (από φιγούρες και μπλουζάκια μέχρι συμμετοχή σε video games). Για παράδειγμα, το 2006 ο Cruise αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί η «εικόνα» του στις video game εκδοχές των Edge of Tomorrow και Mission Impossible III και War of the Worlds (τα οποία θα κυκλοφορούσαν στο PlayStation). Μάλιστα, το 2002 για το video game Minority Report, ο κεντρικός ήρωας δεν έχει καμία σχέση με την μορφή του Cruise. Ακόμη και εάν τελικά υπάρξουν merchandize στα οποία υπάρχει η εικόνα του γνωστού ηθοποιού, είναι μάλλον αδύνατο να προέρχονται από «επίσημες» πηγές. Όπως και να το κάνουμε τελικά οι star έχουν και αυτοί τις… «παραξενιές» τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles