18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tom Hanks και Robin Wright: Νέοι ξανά με ΑΙ εργαλείο για την ταινία “Here”

    Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί πλέον κεντρικό θέμα συζήτησης και απασχολεί τους περισσότερους τομείς δραστηριότητας. Οι χρήστες των social media τη χρησιμοποιούν για να αναδημιουργήσουν την αισθητική σκηνοθετών, όπως ο Wes Anderson, οι καλλιτέχνες μηνύουν AI art generators για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, εφαρμογές με τη χρήση της επιτρέπουν τη συνομιλία με ιστορικά πρόσωπα και δημιουργοί όπως ο Guillermo del Toro χαρακτηρίζουν την AI τέχνη «προσβολή στην ίδια τη ζωή».

    Ακόμα μια χρήση της τεχνητής νοημοσύνης θα δούμε προσεχώς στην ταινία Here του Robert Zemeckis, με πρωταγωνιστές τους Tom Hanks και Robin Wright. Η ταινία θα χρησιμοποιήσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Metaphysic Live, το οποίο είναι κυρίως γνωστό για τα deep fakes του Tom Cruise. Το εργαλείο δημιουργεί φωτορεαλιστικές εναλλαγές προσώπων υψηλής ανάλυσης και εφέ “απογήρανσης” πάνω από τις ερμηνείες των ηθοποιών ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω σύνθεση ή επεξεργασία.

    https://youtu.be/fOxgk9JCDq4

    «Πάντα με έλκυε η τεχνολογία που με βοηθά να πω μια ιστορία», δήλωσε ο Robert Zemeckis. «Το “Here” απλά δεν θα λειτουργούσε χωρίς οι ηθοποιοί να μεταμορφωθούν σε νεότερες εκδοχές του εαυτού τους. Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Metaphysic κάνουν ακριβώς αυτό, με τρόπους που προηγουμένως ήταν αδύνατοι! Έχοντας δοκιμάσει κάθε εκδοχή της τεχνολογίας αντικατάστασης προσώπου και “απογήρανσης” που είναι διαθέσιμη σήμερα, η Metaphysic είναι ξεκάθαρα ο παγκόσμιος ηγέτης σε περιεχόμενο τεχνητής νοημοσύνης υψηλής ποιότητας και η τέλεια επιλογή για αυτήν την απίστευτα προκλητική, συναισθηματική ταινία».

    Διαβάστε επίσης:

    Οπλιστείτε με υπομονή! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του “The Batman Part II”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles