19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Tomahawk: Διαθέσιμο το μικροσκοπικό (αλλά πανίσχυρο) modular PC της Razer!

    Αρκετοί fans του PC gaming πολλές φορές προβληματίζονται για την έλλειψη χώρου, όταν σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα gaming PC. Αυτό είναι κάτι απολύτως λογικό από τη στιγμή που ένα PC για games απαιτεί ένα μεγάλο case που να ελέγχει σωστά ο airflow που ως γνωστόν είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος. H Razer όμως θέλησε να τραβήξει τον αντίθετο δρόμο, με το Tomahawk, ένα small factor gaming PC, το οποίο ακολουθεί ένα modular design για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, δίνοντας έτσι περισσότερες δυνατότητες επέκτασης στα χέρια του χρήστη.

    To εν λόγω modular PC είναι κατασκευασμένο με βάση το πρότυπο NUC 9 Extreme Compute Element card της Intel, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος cartridge το οποίο περιλαμβάνει τον επεξεργαστή, τη μνήμη και τον SSD δίσκο. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του Razer Tomahawk βρίσκεται ένας ισχυρός επεξεργαστής Intel Core i9-9980HK, με 16GB DDR4 μνήμης και SSD δίσκο με χωρητικότητα στα 512GB. Μάλιστα, ο εν λόγω σκληρός δίσκος σε ορισμένα tech configuration συνοδεύεται από 2TB HDD, ενώ κάποια μοντέλα έρχονται «εφοδιασμένα» GeForce RTX 3080. Φυσικά, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα modular PC, μπορείτε να το προσαρμόσετε εσείς όπως θέλετε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κουτί αποτελείται από αλουμίνιο και ξεχωρίζει για το μαύρο ματ φινίρισμα, τις dual-side διπλές γυάλινες πλευρές, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το Razer RGB Chroma για ακόμη καλύτερη gaming ατμόσφαιρα. Τέλος, το Tomahawk έχει 4 USB-A ports, 2 USB-C Thunderbolt 3 ports, 2 Gigabit Ethernet ports και ένα 3.5/TOSLINK combo port.

    Ως είθισται και όπως συμβαίνει με πολλές προτάσεις από τη Razer, έτσι και το Tomahawk κοστίζει κάτι παραπάνω, καθώς η τιμή του ξεκινάει από τα 2.400$.      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles