24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Tommy Hilfiger, Hugo Boss και Movado ετοιμάζουν Android Wear 2.0 smartwatches!

    Τα smartwatches είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι κλείνουν το μάτι και στον κόσμο της μόδας, καθώς πολλοί μεγάλοι οίκοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα δημοφιλές fashion brands τους για να σχεδιάσουν προϊόντα που ουσιαστικά μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον τόσο των fans της μόδας όσο και των λάτρεων των τεχνολογικών gadgets. Με αφορμή μάλιστα την κυκλοφορία του Android Wear 2.0, της νέας πλατφόρμας της Google, τρεις πολύ γνωστά fashion brands, οι Movado, Tommy Hilfiger και Hugo Boss (όλες ανήκουν στο Movado group) πρόκειται μέσα στο 2017 να κυκλοφορήσουν τα δικά τους smartwatches.

    Android Wear 2.0 2

    Αν και είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε το πότε θα δούμε τα συγκεκριμένα προϊόντα στην αγορά, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε για τα Movado smartwatches είναι ότι θα κυκλοφορήσουν πέντε διαφορετικά μοντέλα, τα οποία θα προσανατολίζονται στο ανδρικό κοινό, με αρχική τιμή στα 495$ και αναμένεται να πουληθούν στις αγορές της Αμερικής, της Βρετανίας και του Καναδά. Αν και δεν έχουν διαρρεύσει τα specs τους, οι υπεύθυνοι της Movado επιβεβαίωσαν ότι τα νέα Android Wear 2.0 smartwatches που ετοιμάζουν θα διαθέτουν υποστήριξη για Android Pay και built-in NFC. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα smartwatches των υπόλοιπων εταιρειών (Hilfiger και Hugo Boss), αν και δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα από την έκθεση Baselworld που θα λάβει χώρα στα τέλη Μαρτίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles