17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tom Tom GO 610 & GO 510. Νέα μοντέλα φορητών συσκευών πλοήγησης για το αυτοκίνητο

    H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της TomTom στην Ελλάδα, παρουσιάζει τα νέα μοντέλα φορητών συσκευών πλοήγησης για το αυτοκίνητο GO 610 & GO 510.

    Tom Tom Go 610
    Tom Tom GΟ 610

    Με το λανσάρισμα των νέων μοντέλων GO 610 & GO 510, η TomTom παρουσιάζει τους “Παγκόσμιους Χάρτες” & την υπηρεσία “Κάμερες Ταχύτητας” εφ’  όρου ζωής της συσκευής. Με τους “Παγκόσμιους Χάρτες” ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει και να ενημερώνει χάρτες από όλο τον κόσμο χωρίς επιπλέον κόστος, για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Επιπλέον, με την υπηρεσία “Κάμερες ταχύτητας” ο οδηγός λαμβάνει ειδοποιήσεις για τις ακριβείς τοποθεσίες καμερών ταχύτητας για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

    Οι συσκευές TomTom GO 510 & GO 610 διαθέτουν χωρητική (capacitive) οθόνη αφής για σμίκρυνση, μεγέθυνση και σάρωση, καθώς και ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον χρήσης, χάρτες 3D & βάση στήριξης Click & Go. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των μοντέλων με μέγεθος οθόνης 5” (GO 510) και 6” (GO 610).

    Ακόμα, οι συσκευές TomTom GO παρέχουν πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο με την υπηρεσία TomTom Traffic εφ’ όρου ζωής μέσω Smartphone, για να γνωρίζουν οι οδηγοί πάντα την ταχύτερη διαθέσιμη διαδρομή. Η πρωτοποριακή υπηρεσία TomTom Traffic καλύπτει όλους τους χαρτογραφημένους δρόμους και συνδυάζει στοιχεία από εκατομμύρια πηγές δεδομένων από όλο τον κόσμο, για να παρέχει τις πλέον ενημερωμένες πληροφορίες κίνησης με ακρίβεια έως 10 μέτρων για το πού ξεκινούν και πού τελειώνουν τα μποτιλιαρίσματα.

    Τέλος, τα νέα μοντέλα GO 510 & GO 610 είναι συμβατά με την εφαρμογή TomTom MyDrive. Για πρώτη φορά, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή τους για να λάβουν πληροφορίες κίνησης σε πραγματικό χρόνο, να σχεδιάσουν διαδρομές και να στείλουν προορισμούς στην συσκευή TomTom GO, προτού μπουν στο αυτοκίνητο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles