18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είσαι αθλητικός τύπος; Δες τα στιλάτα GPS ρολόγια TomTom Runner & Multi-Sport

    Μία νέα σειρά από GPS ρολόγια ετοίμασε η TomTom, αυτή τη φορά, χωρίς τα διακριτικά Nike+. Πρόκειται για τα TomTom Runner και Multi-Sport, τα οποία βασίζονται στον ίδιο “πυρήνα” hardware, αλλά διαθέτουν διαφορετικό software, λουράκι, αλλά και αξεσουάρ.

    SportWatches von TomTom

    Και τα δύο διαθέτουν μία μεγάλη, υψηλής αντίθεσης, μονόχρωμη LCD οθόνη, καλυμμένη με Gorilla Glass, καθώς και αρκετά λεπτή εμφάνιση που δε θα σας προβληματίσει.

    Τα νέα προϊόντα της ολλανδικής εταιρείας, κατάλληλα για δρομείς, κολυμβητές, ποδηλάτες και γενικά άτομα με… έφεση στις αθλητικές δραστηριότητες, διαθέτουν ενσωματωμένο GPS, δυνατότητα συγχρονισμού με πολλές πλατφόρμες, καθώς και συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth.

    Είναι αδιάβροχα έως τα 50 μέτρα, διαθέτουν δυνατότητα δόνησης για αθόρυβη ειδοποίηση, ενώ η μπαταρία τους φτάνει τις 10 ώρες χρήσης (σε GPS mode).

    Το Runner διαθέτει ειδικά προγράμματα για τρέξιμο, ενώ το Multi-Sport προσθέτει μετρήσεις για την παρακολούθηση της απόδοσής σας σε κολύμβηση και ποδηλασία (μπορείτε ακόμη και να το στερεώσετε και στο ποδήλατό σας).

    Σίγουρα, δύο προτάσεις που προσθέτουν στιλ στις… αθλητικές σας δραστηριότητες. Φύγαμε για running;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles