21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τον Απρίλιο νέο spinoff του «The Walking Dead» – Δείτε το πρώτο trailer

    Μετά από 12 χρόνια στην τηλεόραση και 11 μακροσκελείς σεζόν, η δημοφιλής σειρά του AMC «The Walking Dead» έκλεισε τον κύκλο της με το επεισόδιο «Rest in Peace», που έκανε πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι το finale, διάρκειας περίπου 90 λεπτών, έδωσε ένα τέλος στους τηλεθεατές, τα spinoff shows βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο.

    Πριν από μερικές ώρες, στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο teaser trailer του Walking Dead: Dead City, δίνοντας στους fans μια πρώτη γεύση για το πως μοιάζει μια πραγματικά σοκαριστική μάχη με zombies καθοδόν για τη Νέα Υόρκη.

    Η σειρά τοποθετείται δύο χρόνια μετά το finale του original show και θα διαθέτει 6 επεισόδια. Το Walking Dead: Dead City θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2023, ακολουθώντας την ιστορία των Maggie (Lauren Cohan, The Boy) και Negan (Jeffrey Dean Morgan, Grey’s Anatomy). Αυτοί οι χαρακτήρες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, καθώς ο Negan, όταν μπήκε στη σειρά, δολοφόνησε βάρβαρα το σύζυγο της Maggie, Glenn (Steven Yeun, Minari). Από τη στιγμή όμως που ο Negan έγινε ένας από τους καλούς, οι δυο τους κατάφεραν να συνεργαστούν και πλέον θα τους δούμε τον έναν δίπλα στον άλλον στο Dead City.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΝΤ1+ & Μουντιάλ 2022: Καμία αποζημίωση, αλλά επέκταση συνδρομής για τους συνδρομητές. Η επίσημη ανακοίνωση…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles