21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τον ιδρυτή του Facebook «ενέπλεξε» στο ευφάνταστο σενάριο της 25χρονη υπάλληλός από την Πάφο, για να υφαρπάξει 64.000 ευρώ από 58χρονη

    mark-zuckerberg

    Μέχρι και τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, «ενέπλεξε» στο ευφάνταστο σενάριο της  25χρονη υπάλληλός από την Πάφο, για να υφαρπάξει 64.000 ευρώ από μια 58χρονη ιδιοκτήτρια γηροκομείου στη Πάφο που αναζητούσε  αγωνιωδώς  λύση..  στο πρόβλημα των μεγάλων δανειακών της υποχρεώσεων.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία 58χρονης που έγινε χθες στην Αστυνομία, κατά το Μάρτιο του  2016, η 25χρονη έπεισε την 58χρονη οποία είχε μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις, ότι διαθέτει πολύ καλές «διασυνδέσεις» με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων ήταν και το facebook, και θα ήταν καλό να απευθυνθούν σε αυτό για να τους παράσχει χρηματική βοήθεια. Για να γίνει ακόμη πιο πειστική η 25χρονη,  παρουσίασε στην «ανυποψίαστη» 58χρονη μία ψεύτικη είδηση στο Facebook, σύμφωνα με την οποία ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – επειδή έγινε πατέρας – βοηθούσε «απλόχερα» ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο, και υποσχέθηκε στην 58χρονη ότι θα μεσολαβούσε η ιδία προσωπικά για να την βοηθήσει.

    Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της περιόδου που ακολούθησε, μέχρι και τον Αύγουστο του 2018, η 25χρονη προφασιζόμενη διάφορα έξοδα, μεταξύ των οποίων δικηγορικά έξοδα, αλλά και για την αγορά μετοχών της εταιρείας, κατάφερε σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των €63,956 από την 58χρονη και το σύζυγο της.

    Εναντίον της 25χρονης εξασφαλίστηκε τελικά Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτή συνελήφθη λίγο πριν τις πέντε χθες το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles