21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tonino Lamborghini 88 Tauri. Smartphone με την σφραγίδα της Lamborghini!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η Lamborghini κατασκευάζει μοναδικά state of the art αμάξια, τα οποία μπορούν να τα απολαύσουν λίγοι και εκλεκτοί πάνω στον πλανήτη. Αυτό που δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι όμως είναι ότι ένα παρακλάδι της γνωστής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας ασχολείται με τον σχεδιασμό και κατασκευή υπερπολυτελών smartphones! H συγκεκριμένη εταιρεία ονομάζεται Tonino Lamborghini και αντικείμενο της είναι η κατασκευή πολυτελών ειδών που για να τα αποκτήσει κάποιος, πρέπει να έχει στην κατοχή του έναν τραπεζικό λογαριασμό με πάρα πολλά ψηφία

    tonino-lamborghini-2

    Πριν από μερικούς μήνες το όνομα της Tonino Lamborghini ακούστηκε, με αφορμή την κυκλοφορία του Lamborghini Antares, ενός smartphone κατασκευασμένου από διαλεχτά (και πανάκριβα) υλικά, το οποίο στοίχιζε κοντά στα 4.000 δολάρια. Πρόσφατα, η Tonino Lamborghini ξαναχτύπησε, ανακοινώνοντας το 88 Tauri, ένα high-end smartphone το οποίο είναι πραγματικός «ταύρος» σε επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, το 88 Tauri θα βασίζεται σε έναν quad-core Snapdragon 801, ο οποίος θα τρέχει στα 2.3GHz και θα διαθέτει 3GB μνήμης RAM. Επιπλέον, το smartphone της Tonino Lamborghini θα ξεχωρίζει για το 5 ιντσών υψηλής ανάλυσης (1080p) display του, το οποίο θα διαθέτει touch panel 10 σημείων. Εκτός από τα παραπάνω, το 88 Tauri αναμένεται να διατίθεται με μία μπαταρία που θα παρέχει αυτονομία στα 3.400mAh (οι κατασκευαστές του ισχυρίζονται ότι θα μπορεί να μείνει σε standby mode για περισσότερες από 1.000 ώρες), όπως επίσης κύρια κάμερα στα 20MP και μπροστινή κάμερα στα 8MP. Όσον αφορά, το λειτουργικό του, το smartphone με το Lamborghini brand θα βασίζεται στο Android 4.4.4 KitKat.

    Tauri_88_lamborghini

    Το πιο αξιοπερίεργο feature του κινητού της Lamborghini θα είναι ότι θα υποστηρίζει 2 LTE κάρτες SIM, οι οποίες θα μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα (με τη μία για παράδειγμα να διαχειρίζεται δεδομένα και την άλλη να πραγματοποιεί κλήσεις). To 88 Tauri αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις αρχές του 2015 και όσον αφορά την τιμή του, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι κομματάκι… τσουχτερή. Τι να κάνουμε… Lamborghini είναι αύτη!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles