15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα σεζόν του Top Gear ξεκινά τον ερχόμενο Μάρτιο και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα!

    Μήπως έχετε βαρεθεί τώρα που τελείωσε η πρώτη σεζόν του «The Grand Tour»; Μήπως επιζητείτε εναγωνίως νέες slow-motion σκηνές όπου τα λάστιχα του αυτοκινήτου μετατρέπονται σε καπνό; Η νέα σεζόν του Top Gear καταφθάνει στο BBC, παρά τις ιδιαίτερα άσχημες κριτικές της προηγούμενης, με τον Chris Evans να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Υπήρχαν πολλά καλά στην μετά Clarkson εποχή και ιδιαίτερα το δίδυμο Chris Harris και Rory Reid. Το «Top Gear» θα έπρεπε να είχε ακούσει το κοινό του και πλέον δίνει πολύ περισσότερους ρόλους στο ζευγάρι αυτό σε αυτή τη σεζόν, καθώς και στον Matt LeBlanc.

    top-gear

    Η 24η σεζόν θα περιλαμβάνει τα συνήθη κορυφαία ονόματα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα Bugatti Chiron, Ford GT, και Ferrari FXX K είναι μερικά μόνο από τα supercars που θα δούμε στο show. Θα έχουμε την ευκαιρία, να ταξιδέψουμε μέσα από τις οθόνες μας στο Καζακστάν, στη Κούβα και στη Νεβάδα. Προφανώς, το παρόν θα δηλώνει και ο Stig. Μάλιστα, πρέπει να αναμένουμε ένα επεισόδιο όπου η Sabine Schmidt νθα προσπαθεί να ξεπεράσει ορισμένα supercars αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων στο Nürburgring με ένα Volkswagen Golf GTI.

    Η νέα σεζόν ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 5 Μαρτίου, ωστόσο οι θεατές στις ΗΠΑ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 13 Μαρτίου. Ας περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν και ας ελπίσουμε οι παρουσιαστές να δέσουν μεταξύ τους και να μας προσφέρουν μια όμορφη εκπομπή αυτοκινήτου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles