18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Top Gun: Maverick: Κόβουν την ανάσα οι σκηνές από τα γυρίσματα (video)

    Η ταινία “Top Gun: Maverick”, μετά από αναρίθμητες αναβολές λόγω πανδημίας, είναι επιτέλους έτοιμη να βγει στις αίθουσες στις 15 Μαϊου. Το κοινό που θυμάται με νοσταλγία την παραγωγή του 1986 ανυπομονεί να δει τον Τομ Κρουζ, 30 χρόνια μετά, να βάζει τη στολή του πιλότου και να μοιράζεται με όλους εμάς την εμπειρία ενός πιλότου μαχητικού.
    Το sequel δεν ήταν βέβαια εύκολη υπόθεση. Οι ηθοποιοί πέρασαν από μια πολύ σκληρή εκπαίδευση, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη νέα περιπέτεια. Όπως έγινε γνωστό, υποβλήθηκαν σε ένα απαιτητικό υποβρύχιο πρόγραμμα, αφού τους έριχναν ανάποδα στο νερό και έπρεπε να καταφέρουν να βγουν…. ζωντανοί!
    Ο ίδιος ο Τομ Κρουζ ανέφερε: “Τους ξεκίνησα με μονοκινητήρια αεροπλάνα για να αποκτήσουν αίσθηση του χώρου μέσα στο αεροσκάφος. Στη συνέχεια τους βάλαμε σε L39 και έκαναν ακροβατικά για να νιώσουν πώς είναι να είσαι σε αεριωθούμενο. Και τελικά κατέληξαν στα F-18 Super Hornet και σε απογείωση από αεροπλανοφόρο”.

    Δείτε το video:

    Τι θα δούμε προσεχώς στο σινεμά

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

    Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο, γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

    Διαβάστε επίσης:

    Thor: Love and Thunder: ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΕΠΟΣ! Δείτε το πρώτο teaser trailer…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles