20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στην κορυφή του κόσμου. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα 360 μοιρών από το One World Trade Center

    Πώς είναι να τραβάς μία φωτογραφία από το υψηλότερο κτίριο στην Αμερική, με θέμα τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης. Αν είσαι το TIME, μπορείς να τραβήξεις όχι μία αλλά 567 φωτογραφίες από την κορυφή του One World Trade Center (1 WTC) συνθέτοντας στη συνέχεια ένα εντυπωσιακό διαδραστικό πανόραμα. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δουλειάς του Jonathan D. Woods του Time, που κατάφερε να απαθανατίσει τη θέα από την κορυφή του (νέου) Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου κατά τη διάρκεια του 2013, με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού και μίας Canon 5D Mark II.

    One World Trade Center

    Για να δείτε το αποτέλεσμα της εντυπωσιακής δουλειάς του Time και της GigaPan και να αλληλεπιδράσετε με αυτό το Πανόραμα των 360 μοιρών επισκεφθείτε το αφιέρωμα της ιστοσελίδας του εδώ και κάντε scroll down ώστε να βρείτε το πανόραμα. Μπορείτε να παίξετε μαζί του για ώρα ώστε να δείτε εκατοντάδες εντυπωσιακές όψεις της Νέας Υόρκης (και σε full screen, να τις μοιραστείτε με φίλους, να κάνετε snapshots ή ακόμη και να παραγγείλετε κάποιο print της προτίμησής σας).

    time-gigapan-new-york-city

    Επιπλέον, διαθέσιμο είναι και ένα “making” video documentary σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε το interactive panorama το οποίο έχει και αυτό το ξεχωριστό ενδιαφέρον του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles