19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Όλοι οι άνθρωποι της τεχνολογίας… είναι άνθρωποι

    Τι παίρνεις αν φωτογραφήσεις ένα σύνολο από τα κορυφαία πρόσωπα της τεχνολογίας, σε μία σειρά από απλά πορτρέτα; Σύμφωνα με τον φωτογράφο Kevin Abosch, «Ειλικρίνεια».

    Ο φωτογράφος που έχει έδρα του το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, έχει φωτογραφήσει πολλά διάσημα πρόσωπα, όπως τον Johnny Depp, την Claudia Schiffer ή τη Yoko Ono. Η τελευταία του συλλογή, όμως, είναι από πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις πιο σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας σήμερα. Απλά πορτρέτα, χωρίς σκηνικά, με τους Eric Schmidt, Jimmy Wales, Reed Hastings, Arianna Huffington και πολλούς άλλους.

    Ο Abosch λέει ότι αυτές οι δυναμικές προσωπικότητες της τεχνολογίας, ήθελε να φαίνονται…. Ανθρώπινες. «Δεν με αποκαλώ φωτογράφο. Με αποκαλώ οντολόγο. Με ενδιαφέρουν πράγματα όπως η ύπαρξη, όχι η εικόνα των πραγμάτων», λέει ο καλλιτέχνης και σημειώνει πως οι μινιμαλιστικές φωτογραφίες πέτυχαν τον σκοπό τους: να αναδείξουν τους Ανθρώπους της τεχνολογίας.

    Όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις βρείτε στο site του Abosch εδώ, αλλά θα τις δείτε και στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Wired.

    Πηγή: The Next Web

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles