15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ακολουθώντας ένα… Topless Tour στο Instagram!

    To Instagram ένα θεματάκι με το… γυμνό το έχει, ωστόσο, αν κάποιος θέλει να υποστηρίξει την επιθυμία του να μοιράζεται σχετικές στιγμές του σ’ αυτό, μπορεί να βρει τον τρόπο. Και κάπως έτσι, τρεις κοπέλες ξεκίνησαν το Topless Tour τους ανά τον κόσμο, δημοσιεύοντας στο Instagram το άκρως ενδιαφέρον υλικό τους.

    Το Topless Tour είναι το “πνευματικό παιδί” των Ingvild Marstein Olsen, Olivia Edginton και Lydia Buckler, τριών φοιτητριών του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance στο Λονδίνο.

    The Topless Tour

    Έλαβαν έμπνευση από την πρώτη γυμνή φωτογραφία της Olsen σε μία λίμνη στη γενέτειρά της στη Νορβηγία και συνέχισαν λαμβάνοντας topless photos σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έχουν ζητήσει και από άλλες κοπέλες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, δημοσιεύοντας τις φωτό τους στον “Topless Tour” λογαριασμό που δημιούργησαν στο Instagram και, αυτή τη στιγμή, έχει ξεπεράσει τους 25.000 followers.

    Ωστόσο, λόγω της “σκληρής” πολιτικής του Instagram σε θέματα γυμνού, οι φωτό είναι τραβηγμένες από πίσω και είναι ασφαλείς ακόμη και για να τις δείτε στο χώρο εργασίας σας, παρ’ όλα αυτά έχουν το… ενδιαφέρον τους.

    The Topless Tour

    Όπως λέει μάλιστα η Edgington, το καλύτερο μέρος της ενασχόλησής τους με το Topless Tour project, είναι ότι βοηθούν τις γυναίκες να “αισθανθούν ξανά ο εαυτός τους, να είναι περήφανες γι’ αυτό που είναι και να αγαπούν τα σώματά τους”.

    Εσείς τι λέτε θα τις ακολουθήσετε σ’ αυτό το “topless” ταξίδι ανά την υφήλιο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles