18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τώρα έχεις μια καλύτερη επιλογή από το OnePlus 3T!

    Μία ιδιαίτερη διαδικασία κατασκευής, σχεδιασμού και επεξεργασίας περνάει το Vernee Apollo smartphone σύμφωνα με την κινεζική εταιρία και σήμερα – λόγω εορτών – θέλησαν να την μοιραστούν μαζί μας.

    Vernee Apollo – εμπρόσθια πλευρά
    Βασίζεται στον τετράγωνο σχεδιασμό κυρίως, χωρίς ανοίγματα στον σκελετό για κινούμενα τμήματα. Η κατάμαυρη οθόνη της συσκευής δείχνει ιδιαίτερα ελκυστική σε συνδυασμό με τον μεταλλικό σκελετό που του χάρισε η Vernee, ενώ σε συνδυασμό με το 2.5D σχεδιασμό, το «τελείωμα» της οθόνης είναι ιδιαίτερα αρμονικό. Η οθόνη είναι λίγο πιο λεπτή από το frame της συσκευής έτσι όχι μόνο δείχνει πιο λεπτή από ότι είναι, αλλά έτσι προστατεύεται η οθόνη σε περίπτωση πτώσης του κινητού στο έδαφος.

    3

    Vernee Apollo – πίσω πλευρά, περίγραμμα
    Τόσο η πίσω πλευρά όσο και το περίγραμμα της συσκευής έχουν περάσει ειδική επεξεργασία με ζιρκόνιο και αμμοβολή 360 μοιρών για να δείχνουν πολύ απαλά στην αφή. Μινιμαλ σχεδιασμό έχει και η περιοχή της κεραίας στην πίσω πλευρά, ενώ η αναλογία μετάλλου-πλαστικού στη συσκευή ξεπερνά τα 98%! Έτσι δικαιολογείται η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του αλλά και η στιβαρότητά του.

    Προσοχή στη λεπτομέρεια
    Ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες έχουν νόημα για τους σχεδιαστές της Vernee. Το dual tone flash, η dual SIM υποδοχή ακόμα και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων έχουν όλα περάσει από ειδική CNC επεξεργασία για εξαιρετική συμπεριφορά και αξιοπιστία, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

    Υπενθυμίζουμε οτι το Vernee Apollo κοστίζει 299,99$ αλλά αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση προπαραγγελίας στην τιμή των 249,99$!

     

    vr

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles