16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε το νέο Toshiba BDX6400KE: Το εξελιγμένο Blu-ray Disc player με τεχνολογία αναβάθμισης για εικόνα σχεδόν Ultra HD

    BDX6400_Combi

    Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε στις 10 Σεπτεμβρίου το νέο BDX6400KE, ένα Blu-ray Disc player επόμενης γενιάς που προσφέρει δυνατότητα αναβάθμισης εικόνας σε ανάλυση σχεδόν Ultra HD για μοναδική ποιότητα1, και 3D αναπαραγωγή για πραγματικά ρεαλιστικές ταινίες. Με Wi-Fi και Wi-Fi certified Miracast  δυνατότητες  και κομψό, σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε living room, το BDX6400KE είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε κόμβο οικιακής ψυχαγωγίας.

    Αναβάθμιση βασικού περιεχομένου σε ένα νέο επίπεδο εικόνας

    Η πρωτοποριακή τεχνολογία αναβάθμισης της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες  και τηλεοπτικά προγράμματα σε σχεδόν Ultra HD ποιότητα όταν συνδυάζεται με  οθόνη 3840 x 2160 όπως αυτή της σειράς Toshiba L9 Series. Αυτό το νέο επίπεδο έντασης εικόνας, δίνει μοναδική ζωντάνια  και απόλυτη καθαρότητα στο περιεχόμενο1 μέσω της ενίσχυσης των λεπτομερειών, που επιτυγχάνουν εκπληκτική ακρίβεια στην εικόνα.

    Μοναδική, έντονη εμπειρία 3D experience

    Όντας 3D Blu-ray Disc player, το BDX6400KE σας φέρνει πιο κοντά σε έναν πιο ρεαλιστικό κόσμο διασκέδασης. Μπορεί να αναπαράγει 3D περιεχόμενο σε κάθε 3D TV, επιτρέποντας στους χρήστες να βυθιστούν σε έναν κόσμο ρεαλιστικής διασκέδασης, μοναδικής ευκρίνειας και αιχμηρών ζωντανών εικόνων. Από σπορ δράσης και ταινίες μέχρι ντοκυμαντέρ, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κινηματογραφικό 3D στο σπίτι.

    Ενισχυμένη συνδεσιμότητα με WiFi και  Miracast

    Το Toshiba BDX6400KE προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών με τεχνολογία  Wi-Fi certified Miracast, επιτρέποντας στους χρήστες να διανέμουν περιεχόμενο μεταξύ συσκευών wirelessly. Το περιεχόμενο μπορεί να αναπαραχθεί μέσω smartphone ή κατευθείαν σε TV με τεχνολογία Wi-Fi Direct – οπότε δε χρειάζεται να παρακολουθείτε βίντεο, μουσική ή παιχνίδια σε μικρή οθόνη. Με ενσωματωμένο Wi-Fi οι χρήστες μπορούν να συνδέονται σε wireless home network και το Toshiba Blu-ray content portal για online διασκέδαση – όπως videos στο YouTube Leanback και φωτογραφίες Picasa.

    Κομψός σχεδιασμός

    Με λιτό και μοντέρνο σχεδιασμό, το BDX6400KE ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Διαθέτει μαύρο περίβλημα με ασημένια κορυφή και συμπληρώνει το design των τηλεοράσεων της Toshiba. H προσθήκη ενός κάθετου stand επιτρέπει στο BDX6400KE να χρησιμοποιηθεί από το πλάι  ενώ η πιο οριζόντια θέση επιτρέπει ευελιξία σε πιο μικρούς χώρους.

    HD ποιότητα εικόνας

    Η ποιότητα εικόνας του BDX6400KE συμπληρώνει τις ηχητικές του επιδόσεις. Με Dolby True HD ήχο και DTS HD που παραδίδει ακέραιο ήχο στο 100%, το αποτέλεσμα θυμίζει studio recording – με κρυστάλλινο, φυσικό ήχο που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ρεαλιστικό ήχο.

    Το Toshiba BDX6400KE θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles