19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Toshiba Camileo X-Sports: Ready, set… action!

    Μια action cam είναι ιδανικό δώρο και αξεσουάρ για όλους τους λάτρεις των extreme sports αλλά και όλων όσων θέλουν μια φορητή, compact και ανθεκτική συσκευή για να καταγράφουν στιγμές δράσεις. Και η Camileo X-Sports της Toshiba είναι μια εξαιρετική πρόταση αυτής της κατηγορίας.

    camileo x-sports (1)

    Διαθέτει έναν αισθητήρα CMOS των 12 MPixel με F 2.8 ultrawide φακό και μπορεί να κάνει έως και 10x digital zoom. Οι λήψεις είναι πολύ υψηλής ποιότητας, τόσο για το video όσο και για τις φωτογραφίες, video το οποίο μπορεί να είναι full HD ανάλυσης στα 60 FPS ή και 720p στα 120 FPS, μεταξύ άλλων. Το 6400 ISO εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε και νυχτερινές λήψεις με χαμηλό φωτισμό άνετα, ενώ τα βίντεο αποθηκεύονται με χρήση του H.264 codec.

    camileo x-sports (3) camileo x-sports (2) camileo x-sports (4)

    Η κάμερα έχει διαστάσεις 73 x 49.5 x 29.5 mm και βάρος μόλις 94 γραμμάρια, έτσι είναι ιδανική για κάθε περίσταση και μπορεί να μεταφερθεί πανεύκολα. Στη συσκευασία θα βρείτε μια πλειάδα αξεσουάρ για κάθε πιθανή χρήση και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε τη βάση ή το στήριγμα που θέλετε. Και φυσικά υπάρχει το αδιάβροχο enclosure που προστατεύει και στεγανοποιεί την κάμερα σε βάθος έως και 60 μέτρων, ενώ διαθέτει εξωτερικά πλήκτρα για να τη χρησιμοποιείτε άνετα και με αυτό.

    camileo x-sports (9) camileo x-sports (8) camileo x-sports (7)

    Το δυνατό χαρακτηριστικό της Camileo X-Sports είναι η LCD οθόνη των 2 ιντσών της, στην οποία βλέπετε προεπισκόπηση της λήψης φυσικά, αλλά και μπορείτε να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις, να πλοηγηθείτε στο μενού και να αλλάξετε modes. Η κάμερα διαθέτει microUSB 2.0 θύρα, mini-HDMI αλλά και υποδοχή για microSD έως 64GB, έτσι δε θα μείνετε ποτέ από επιλογές. Το ενδεικτικό LED στο πάνω μέρος ενημερώνει για τη λειτουργία της και όλα τα υπόλοιπα γίνονται παιχνιδάκι.

    camileo x-sports (6) camileo x-sports (5)

    Διατίθεται στην Ελλάδα και μέσω του www.ideal.gr με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €269. Περισσότερες πληροφορίες στο www.toshiba.eu.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles