11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Toshiba Canvio Connect II. Όλα όσα χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε

    Η Toshiba παρουσίασε πριν λίγους μήνες τον Canvio Connect II, ένα φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDD) που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν remote πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο του σκληρού δίσκου απευθείας από το PC, tablet ή smartphone τους. Επιπλέον, με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική της φορητής τους συσκευής όπου και να βρίσκονται, χρησιμοποιώντας τα 10GB δωρεάν cloud αποθήκευσης. Ακόμη, για απόλυτη άνεση ο Canvio Connect II δίνει στους χρήστες χωρητικότητα έως 2TB σε μια κομψή, ελαφριά συσκευή, ιδανική για να τη μεταφέρετε μαζί σας – και διατίθεται σε πέντε μοντέρνα χρώματα, για να έχετε έναν Connect II για κάθε περίπτωση. Από τα μέσα της χρονιάς ο Canvio Connect II διατίθεται επίσης σε έκδοση 3TB .

    Canvio_Connect_II_family

    Ο Canvio Connect II προσφέρει στους χρήστες remote πρόσβαση στο σκληρό δίσκο τους μέσω του smartphone ή tablet τους. Επίσης, με 10GB δωρεάν cloud storage οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Canvio Connect II μέσω PC ή Wi-Fi για να απολαμβάνουν αδιάκοπη πρόσβαση όπου και να βρίσκονται.

    Σχεδιασμένος με γνώμoνα την άνεση και την ηρεμία, ο Canvio Connect II είναι συμβατός με 3.0 και 2.0 USB για γρήγορες ταχύτητες στη μεταφορά δεδομένων και είναι συμβατός τόσο με PC όσο με Mac, ενώ διαθέτει και NTFS driver για συστήματα Mac. Με τη χρήση NTI Backup Now EZTM, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν back up συγκεκριμένων αρχείων στον Canvio Connect II, ή να ολοκληρώσουν ένα πλήρες back up συστήματος, για να είναι απόλυτα ήσυχοι. Επιπλέον, η συσκευή περιλαμβάνει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών και τεχνολογία ramp loading για να προστατεύει τα αρχεία από τυχαία χτυπήματα και να είναι οι χρήστες σίγουροι ότι τα αρχεία τους μπορούν να αποθηκευθούν με ασφάλεια για να είναι έτοιμα όταν τα χρειάζονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles