18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Canvio της Toshiba εμπλουτίζονται με μοντέλα μεγαλύτερης χωρητικότητας

    H Toshiba γίνεται μία από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο που λανσάρει έναν 3TB 2.5 ιντσών εξωτερικό σκληρό δίσκο. Διευρύνοντας τα επίπεδα αποθηκευτικού χώρου στη δημοφιλή σειρά CANVIO, προσφέροντας ακόμη τις ίδιες δημοφιλείς λειτουργίες, η εταιρεία προσφέρει χωρητικότητα 3TB στις σειρές φορητών σκληρών δίσκων CANVIO BASICS και CANVIO CONNECT II 2.5 ιντσών, καθώς επίσης και έκδοση 6TB στη σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων CANVIO DESK 3.5 ιντσών.

    Canvio_Connect_II_family_image_01

    Με τους φορητούς σκληρούς δίσκους CANVIO BASICS 3 TB οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν  έως 856,500 ψηφιακές φωτογραφίες, 789,000 σε αρχεία ψηφιακής μουσικής ή 2,460 ψηφιακές ταινίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η αποθηκευτική λύση τσέπης διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών και τεχνολογία ramp loading, προσφέροντας επιπλέον εγγυήσεις ότι όλα τα έγγραφα, το ψηφιακό περιεχόμενο και οι πολύτιμες αναμνήσεις σας είναι ασφαλή. Η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση με Microsoft Windows, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση λογισμικού και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τυπικές συνδέσεις σε παλιότερο hardware.

    Επιπλέον, εκτός από τις προαναφερθείσες λειτουργίες, ο CANVIO CONNECT II σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση εξ’ αποστάσεως στο σκληρό δίσκο από το PC, tablet ή smartphone σας όπου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτει προεγκατεστημένο remote access λογισμικό, backup λογισμικό κι έναν NTFS driver και διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα σε ένα μέρος, κρατώντας τα πάντα μαζί και οργανώνοντας με ευκολία διάφορες συλλογές. Ο CANVIO CONNECT II διατίθεται επίσης με 10GB δωρεάν cloud storage.

    Ο CANVIO DESK εξωτερικός σκληρός δίσκος 3.5 ιντσών τώρα προσφέρει έως 6TB αποθηκευτικού χώρου και είναι το ιδανικό αξεσουάρ στην πολυάσχολη ψηφιακή ζωή σας. Με τη χρήση τεχνολογίας USB 3.0, προσφέρει έναν ταχύτατο τρόπο για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα της πολυάσχολης ψηφιακής σας ζωής. Κυκλοφορεί με προεγκαταεστημένο NTI Backup Now EZ software λογισμικό για τη διαδικασία του backup, προσφέροντάς σας επιπλέον ηρεμία ότι τα ψηφιακά σας αρχεία θα αποθηκευτούν με ασφάλεια.

    Οι CANVIO BASICS και CANVIO CONNECT II θα είναι διαθέσιμοι τον Απρίλιο και θα περιλαμβάνουν στο εξής και έκδοση 3TB, ενώ από το Μάιο ο CANVIO DESKtop σκληρός δίσκος θα διατίθεται και σε μοντέλο 6TΒ. Είναι συμβατοί με Microsoft Windows 8.1, 8 και 7, ενώ διαθέτουν USB 3.0, transfer rates έως 5 Gb/s και διατίθενται με περιορισμένη εγγύηση 2 ετών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles