BREAKING

Η Toshiba παρουσιάζει το νέο Portégé Z10t

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

Η ToshibaEuropeGmbH, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση από τους επιχειρηματίες για ένα laptop που να είναι παράλληλα υπολογιστής και tablet, παρουσιάζει σήμερα το Portégé Z10t. Ο λεπτός φορητός υπολογιστής που διαθέτει Windows 8 Pro, είναι ένα ανθεκτικό, βολικό και ισχυρό Ultrabook™, το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού μεταμορφώνεται σε ένα πρακτικό tablet που προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία γραψίματος. Το laptopπροσφέρει τη δυνατότητα ευελιξίας στους επαγγελματίες χρήστες, που θέλουν ένα υπολογιστή ο οποίος να προσαρμόζεται στις ανάγκες τους. Επιπρόσθετα, το Ultrabook και tabletToshibaPortégé είναι γνωστό για τον υψηλό βαθμό φορητότητας, αξιοπιστίας και ανθεκτικότητάς του. Χάρη στο ToshibaEasyGuardοι χρήστες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία υπολογιστή χωρίς προβλήματα. Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου φορητού  Portégé Z10t με FullHDοθόνη επαφής 29.5 cm (11.6”) με υψηλή φωτεινότητα, θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

 Toshiba Portégé Z10t_low res_with screen content

Άνεση συνδυασμένη με χρηστικότητα

“Τα tablets έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στους επιχειρηματίες χρήστες, και το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε πολλούς επιχειρηματίες να κυκλοφορούν με δύο συσκευές: ένα laptop  και ένα tablet,” δήλωσε ο MattMcDowell, Διευθυντής Marketing του τμήματος Ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών της ToshibaEuropeGmbH. Με το  Portégé Z10, βρήκαμε τη λύση η οποία συνδυάζει σε μία συσκευή την άνεση με την χρηστικότητα, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των επιχειρηματιών. Είτε οι χρήστες χρησιμοποιούν τη συσκευή ως tabletείτε ως laptop, μπορούν πάντα να βασίζονται στη υψηλή απόδοση που προσφέρει η τεχνολογία των Ultrabooks”. Η λειτουργία  tablet του Portégé Z10t προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία στην εκτέλεση εργασιών υπολογιστή, όπως το να κρατάει κάποιος σημειώσεις στη διάρκεια ενός σεμιναρίου και να περιηγείται ιστοσελίδες από το δρόμο. Παρόλα αυτά, όταν βασική προτεραιότητα είναι η επεξεργασία αρχείων που απαιτεί εισαγωγή δεδομένων, η συσκευή μετατρέπεται εύκολα στη μορφή laptop με φορητό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό.  Και στις δύο μορφές το PortégéZ10t προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική επίδοση χάρη στους νέους επεξεργαστές Intel® Core™ για Ultrabooks™ και τα ενσωματωμένα  SSDs υψηλής ταχύτητας.

 

 Ευρύ φάσμα πλοήγησης και επιλογές πληκτρολόγησης

Το Portégé Z10t προσφέρει πολλούς τρόπους πλοήγησης και εισαγωγής δεδομένων. Στη μορφή laptop, οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στο κανονικό πληκτρολόγιο ή έχουν την επιλογή να πληκτρολογήσουν ένα κείμενο στο ψηφιακό πληκτρολόγιο. Η περαιτέρω πλοήγηση στα μενού είναι εφικτή μέσω της χρήσης εντολών στην οθόνη αφής ή στο χειριστήριο πολλαπλής αφής. Στη περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη για μεγαλύτερη ακρίβεια, η λειτουργία Accupoint είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά τουtabletPortégé Z10t, η οθόνη αφής δέκα δακτύλων προσφέρει μία έξυπνη εμπειρία περιήγησης. Επιπλέον, με την λειτουργία DigitizerPen, οι χρήστες μπορούν να ζωγραφίσουν σκίτσα στην οθόνη του tablet, και να πιέσουν με ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο  για να αναπληρώσουν τον κέρσορα ή να πλοηγήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια στο μενού του υπολογιστή. Η λειτουργία αναγνώρισης του γραφικού χαρακτήρα έχει μεγάλη αξία, καθώς μετατρέπει τις πρόχειρα γραμμένες σημειώσεις στην οθόνη, σε ψηφιακά επεξεργάσιμα αρχεία.

 

Το EasyGuard της Toshiba εξασφαλίζει συχνή καθημερινή χρήση

Το λεπτό και φορητό Portégé Z10t έχει δημιουργηθεί για εντατική καθημερινή χρήση και έχει δοκιμαστεί για να καλύπτει τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και  αξιοπιστίας της Toshiba. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ευάλωτα τα αποθηκευμένα αρχεία σε περίπτωση απρόβλεπτης πτώσης της συσκευής. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο¹, οπότε στην περίπτωση που βραχεί καταλάθος, δεν συνεπάγεται με απώλεια αρχείων. Στο  Portégé Z10t είναι εγκατεστημένα πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης αρχείων: η λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας Intel® μειώνει το ρίσκο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, η λειτουργία TrustedPlatformModule (TPM) προστατεύει σημαντικά αρχεία τοπικά αποθηκευμένα, και η τεχνολογία Intel® vPro είναι ένα ενσωματωμένο σύστημα ασφάλειας, προσαρμοσμένο στη χρήση του υπολογιστή και στις συναφείς ημερήσιες απειλές. Η τεχνολογία Intel® vPro™ εκτός του ότι παρέχει ασφάλεια έναντι των απειλών, επιτρέπει και στα τμήματα ΙΤ να παρακολουθούν, να διατηρούν, να επισκευάζουν και να αναβαθμίζουν το Portégé Z10t ασύρματα.

 

Τεχνολογίες σύνδεσης

 

Το Portégé Z10t, εστιάζοντας τη προσοχή του αποκλειστικά στους εργαζομένους που μετακινούνται, είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένα χαρακτηριστικά σύνδεσης για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το φορητό Ultrabook™ έχει τις θύρες USB 3.0 τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες επιτρέπουν ταχύτατη ανταλλαγή δεδομένων με περιφερειακές συσκευές. Μέσω του HDMI® και του RGB, είναι εφικτή και εύκολη η σύνδεση με μια μεγάλη οθόνη, ενώ η τεχνολογία  Intel® WirelessDisplay δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν έγγραφα και αρχεία πολυμέσων σε συμβατές τηλεοράσεις χωρίς την χρήση καλωδίων. Εκτός από αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση το δίκτυο, μέσω του GigabitLAN, το Portégé Z10t υποστηρίζει επιπλέον τις τελευταίες ασύρματες τεχνολογίες, όπως η HSPA και η LTE, για γρήγορη ανταλλαγή δεδομένων και συγχρονισμό.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment