24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι νέοι Toshiba Qosmio X70 και Satellite P70 –φέρνουν ό,τι καλύτερο στην ψυχαγωγία σας

    • Πανίσχυροι επεξεργαστές και επιδόσεις γραφικών για τους λάτρεις των πολυμέσων και τους επαγγελματίες της δημιουργικότητας
    • Εξοπλισμένοι με Full HD οθόνη και ηχεία harman/kardon® για να τελειοποιούν πολυμέσα και ταινίες
    • Ο Satellite P70 αποτελεί επίσης τον ιδανικό αντικαταστάτη ενός επιτραπέζιου υπολογιστή για καθημερινή ψυχαγωγική χρήση

     Qosmio_X70-B_Full_Product_03

    [Δ.Τ.]Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε στις 30 Οκτωβρίου τους δύο νέους 43.9 cm (17.3”) φορητούς υπολογιστές  Qosmio X70  και Satellite P70.  Αμφότερες η συσκευές διαθέτουν μεγάλη οθόνη και αποδίδουν εκπληκτικά για πραγματικά πρωτοποριακή διασκέδαση με Full HD οθόνες, άνετο multi-tasking και πανίσχυρους επεξεργαστές  Intel® Quad Core™ i7.

     

    Συνδυάζοντας εκπληκτική απόδοση γραφικών, κομψό design και ενισχυμένες οπτικοακουστικές δυνατότητες, ο Qosmio X70 είναι ιδανικός για απαιτητικούς χρήστες και λάτρεις των πολυμέσων που αναζητούν αρκετή ισχύ για να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν φωτογραφίες και βίντεο, να απολαύσουν παιχνίδια και να αναπαράγουν ταινίες στη μεγάλη 43.9 cm (17.3”) οθόνη.

     

    Έτοιμος για ψυχαγωγία

    Με Full HD οθόνη ανάλυσης 1920 x 1080 με οπίσθιο φωτισμό, ο Qosmio X70 αποδίδει εκπληκτική εικόνα ιδανική για ταινίες δράσης, παιχνίδια και περιεχόμενο. Η μεγάλη 43.9 cm (17.3”) 300 NIT οθόνη εγγυάται ανώτερη ποιότητα εικόνας κάθε φορά και εκπληκτική φωτεινότητα για ξεκάθαρες λεπτομέρειες και έντονα χρώματα.  Η οπτική τελειότητα του Qosmio X70 συμπληρώνεται από harman/kardon® ηχεία, αποκλειστικά για την Toshiba, για δυνατό ήχο και ανώτερη ηχητική εμπειρία. Ενισχυμένα με DTS Sound™ για ένταση στον ήχο,  πλούσια μπάσα και βελτιωμένη ανάλυση, τα ηχεία είναι έτοιμα για επική ψυχαγωγία.

     

    Ισχυρές επιδόσεις κάθε φορά

    Ο Qosmio X70 είναι γεμάτος από λειτουργίες που ενισχύουν την απόδοση του φορητού υπολογιστή, επιτρέποντας στους χρήστες να διεκπεραιώνουν δυναμικά εργασίες όπως η επεξεργασία φωτογραφιών ή βίντεο ή να παίζουν παιχνίδια. Τα ενσωματωμένα AMD Radeon™ R9 M265X γραφικά με υποστήριξη 4GB GDDR5 VRAM προσφέρουν ταχύτερη  ευρυζωνικότητα και ενισχύουν τις επιδόσεις. Η τεχνολογία AMD Enduro™ βελτιώνει έξυπνα τη συσκευή προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα γραφικών, ενώ διευρύνει τη διάρκεια της μπαταρίας.

    Ο Qosmio X70 διαθέτει ακόμη επεξεργαστή Intel® Quad Core™ i7 που διευκολύνει την υλοποίηση πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα, παρέχοντας άριστη απόδοση για καλύτερη εμπειρία χρήσης PC. Οι χρήστες διαθέτουν άφθονο χώρο για να αποθηκεύσουν παιχνίδια, ταινίες και αρχεία άνετα με την επιλογή υποστήριξης 2TB HDD ή 1TB SSHD.

     

    Ανώτερη ψυχαγωγία

    Εξοπλισμένος με χαρακτηριστικά ανώτερης ψυχαγωγίας, ο Qosmio X70 επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν στο έπακρο τις αγαπημένες τους ταινίες, παιχνίδια και αρχεία πολυμέσων. Η υποστήριξη Ultra HD μέσω HDMI® επιτρέπει τη σύνδεση με συμβατή Ultra HD τηλεόραση για να προβάλλετε 4k σε μεγαλύτερη ομάδα. Δύο θύρες πλήρους μεγέθους USB 3.0 και δύο USB 2.0 εγγυώνται ταχύτερη σύνδεση σε περιφερειακές συσκευές ενώ το Intel® WiDi επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν ό,τι αγαπούν – ταινίες, βίντεο, φωτογραφίες και μουσική – σε συμβατή τηλεόραση χωρίς τη χρήση καλωδίων.  Το ενσωματωμένο  Blu-rayTM BD-RE (XL) drive επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών HD εν κινήσει και την ασφαλή αποθήκευση αρχείων με χωρητικότητα 100 GB. Επίσης μπορείτε να ανταλάσσετε φωτογραφίες και άλλα αρχεία πολυμέσων μεταξύ συσκευών μέσω Bridge Media UHS-II SD card slot[1] το οποίο ενισχύει την υψηλή παραγωγικότητα με ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.

     

    Σχεδιασμένος για να ξεχωρίζει

    Ο Qosmio X70 διαθέτει σκούρο ασημένιο φινίρισμα με κόκκινες ματ λεπτομέρειες, για εντυπωσιακό και δυναμκό πλην κομψό design. Επιπλέον το πληκτρολόγιο πλακιδίων με οπίσθιο φωτισμό αντανακλά μία κόκκινη λάμψη για χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ το μεγάλο clickpad με gesture δίνει τον απόλυτο έλεγχο στους χρήστες – όποιο τύπο ψυχαγωγίας και αν απολαμβάνουν.

     

    Satellite P70 – δείτε περισσότερα και κάντε περισσότερα

    Ο Satellite P70 αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη ενός επιτραπέζιου υπολογιστή με μεγάλη οθόνη και διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Qosmio X70, που τον καθιστούν ιδανικό για ψυχαγωγία, παραγωγικότητα και multi-tasking σε καθημερινή χρήση. Το σατινένιο χρυσό φινίρισμα διαμορφώνει ένα κομψό design ενώ το ανθεκτικό σώμα από αλουμίνιο εγγυάται αντοχή στη χρήση εν κινήσει. Σε αντίθεση με τον κόκκινο φωτισμό του Qosmio X70,  το πληκτρολόγιο του Satellite P70 φωτίζει με λευκό.

     

    Οι Toshiba Qosmio X70 και Satellite P70 θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2014.



    [1] Διαθέσιμα μόνο στα μοντέλα Qosmio X70 και Satellite P70 4GB VRAM.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles