12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Toshiba Satellite Click Mini 2-in-1. Ο υβριδικός που προσαρμόζεται για εσάς

    [Δ.Τ] Η Toshiba Europe παρουσίασε σήμερα κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης τον Satellite Click Mini, μία νέα υβριδική συσκευή που αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο Μάιο. Μια οικονομική 8.9” συσκευή, συμπαγή για έξτρα φορητότητα και έτοιμη για διπλό ρόλο -αφού μεταμορφώνεται από πλήρης λειτουργικός φορητός υπολογιστής με Windows 8.1 Update σε tablet με το πάτημα ενός κουμπιού- περιορίζοντας την ανάγκη να κουβαλάτε πολλαπλές συσκευές.

    Satellite_Click_Mini_beauty_04

    Ιδανικός για χρήστες Windows που θέλουν να κάνουν περισσότερα εν κινήσει, σαν πρώτη λειτουργική συσκευή για παιδιά, ή για σπουδαστές που αναζητούν το καλύτερο, ο Satellite Click Mini προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας μεγάλης μερίδας καταναλωτών.

    Μικρή συσκευή, μεγάλη ψυχαγωγία
    Ο 22.6 cm (8.9”) Satellite Click Mini ζυγίζει μόλις 470 g, και έχει πάχος 9.8 mm σε tablet mode -ή 999 g και 19.9 mm με το πληκτρολόγιο- αποτελώντας μία εξαιρετικά συμπαγή φορητή συσκευή.
    Η οθόνη πάνω από Full HD (1920 x 1200 pixels) προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία θέασης, ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες και να βλέπετε φωτογραφίες. Παράλληλα η φωτεινή IPS οθόνη προσφέρει διερυμένη γωνία θέασης για μεγαλύτερη ευελιξία, όταν παρακολουθούν την οθόνη περισσότερα από ένα άτομα.

    Εκτός από την απόλαυση μιας βαθιάς εμπειρίας προβολής, οι χρήστες μπορούν να βυθιστούν στον κρυστάλλινο ήχο. Ο Satellite Click Mini διαθέτει πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία για καθαρότερο ήχο που τελειοποιείται με Dolby Digital Plus. Αυτή η προσθήκη στον ήχο εγγυάται ότι κάθε νότα και ήχος ακούγεται ιδανικά, καθώς και premium ποιότητας ήχο με βάθος και ένταση για soundtracks, μουσικές, παιχνίδια και βίντεο.

    Toshiba-Satellite-Click-Mini

    Σχεδιασμένος για να πάει μακριά
    Είτε ταξιδεύετε, είτε βρίσκεστε εκτός, είτε στο σπίτι, ο Satellite Click Mini προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για εργασία και παιχνίδι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 16 ώρες1 video playback – ιδανική για μία γεμάτη εργασιακή μέρα και ακόμη περισσότερο. Σαν tablet, ο Satellite Click Mini μπορεί να χρησιμοποιηθεί για video playback μέχρι 8 ώρες1 με μία μόνο φόρτιση. Το έξυπνο σύστημα φόρτισης συνεπάγεται ότι το tablet φορτίζει πάντα πρώτο και εκφορτίζει μετά το πληκτρολόγιο, για να τελειοποιηθεί η χρήση του όταν αποσυνδέεται.

    Με τα ενσωματωμένα Windows 8.1 with Bing, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την ετήσια συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal που επιτρέπει πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές για να διαβάζετε emails ή να δημιουργείτε νέα έγγραφα. Η συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal μπορεί επίσης να επεκταθεί σε ένα βασικό PC για μία ολοκληρωμένη εμπειρία Windows μεταξύ συσκευών. Επιπλέον, περιλαμβάνεται 1TB OneDrive online αποθηκευτικού χώρου και η δυνατότητα να προστεθεί κι άλλο, για να σώζουν οι χρήστες όσα περισσότερα δεδομένα χρειάζονται. Τέλος, περιλαμβάνονται 60 Skype world minutes το μήνα για να είστε σε επαφή με οικογένεια και φίλους.

    Στο εσωτερικό βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Atom για να δώσει την ταχύτητα και τις επιδόσεις που χρειάζεστε, ώστε να απολαύσετε τα τελευταία φορητά παιχνίδια με εκθαμβωτικά γραφικά καθώς επίσης και γρήγορη εκκίνηση, browsing και multi-tasking.

    Συνδεσιμότητα οπουδήποτε, οποτεδήποτε
    Ο Satellite Click Mini περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας είτε χρησιμοποιείται ως tablet είτε ως φορητός υπολογιστής. Στο tablet, μία θύρα Micro-HDMI® σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη, μία θύρα microSD/SDHC/SDXC βοηθάει να μοιράζεστε περιεχόμενο μεταξύ συσκευών ενώ περιλαμβάνεται και θύρα Micro-USB 2.0. Το πληκτρολόγιο διαθέτει μία πλήρους μεγέθους θύρα USB 2.0, που επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων, καθώς επίσης και πλήρους μεγέθους θύρα SD που δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την υπάρχουσα χωρητικότητα 32 GB eMMC. Περιλαμβάνεται ακόμη λειτουργία Wireless display για να μοιράζεστε αβίαστα ήχο και βίντεο μεταξύ συσκευών χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον καλώδια.

    Απαθανατίστε τη στιγμή
    Οι χρήστες δεν χάνουν καμία ευκαιρία με την 5 MP auto focus, οπίσθια κάμερα για εικόνες υψηλής ποιότητας εν κινήσει. Με την HD εμπρόσθια web camera, οι χρήστες μπορούν να μιλάνε πρόσωπο με πρόσωπο σε φίλους και συνεργάτες. Ο Satellite Click Mini διαθέτει επίσης την εφαρμογή TruCapture για να μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες από έγγραφα, whiteboard ή προβολές –με μία απλή λήψη – εξοικονομώντας χρόνο για ενισχυμένη παραγωγικότητα εν κινήσει. Το TruCapture βελτιώνει επίσης την ευκρίνεια της πληροφορίας, περιορίζοντας την αντανάκλαση και κάνοντας πιο εύκολη την αναγνώριση και ανάγνωση εικόνων και κειμένου. Επιπλέον τυπωμένες λέξεις σε εικόνες μπορούν να αναζητηθούν εύκολα μέσω TruCapture και να μεταφερθούν σε άλλες εφαρμογές χάρις το χαρακτηριστικό
    αναγνώρισης χαρακτήρων.

    Ο Satellite Click Mini είναι συγχρόνως κομψός και άνετος, ενώ διατίθεται είτε σε Satin Gold ή Smart White Pearl. Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικός και πάντα έτοιμος για μια ζωή εν κινήσει.

    Toshiba Satellite Click Mini:
    • Οθόνη: 22.6 cm (8.9”) WUXGA (1920 x 1200) IPS οθόνη με δυνατότητα υποστήριξης αφής 10 δακτύλων
    • Επεξεργαστές: Intel AtomTM Z3735F επεξεργαστής
    • Γραφικά: Integrated Intel graphics
    • Μνήμη: 2 GB DDR3L
    • Χωρητικότητα: 32 GB eMMC
    • Συνδεσιμότητα:
    o Tablet: 1 x Micro-HDMI-out, 1 x Micro-USB and 1 x microSD card slot (υποστήριξη έως 128 GB support), 1 x Mic/Headphone Combo port
    o Πληκτρολόγιο: 1 x full size USB 2.0, 1 x πλήρους μεγέθους SD θύρα (υποστήριξη έως 128 GB )
    • Επικοινωνία : WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, wireless display ready
    • 5 MP auto focus οπίσθια κάμερα, 2 MP εμπρόσθια κάμερα
    • Ήχος : Πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Digital Plus
    • OS: Windows 8.1 Update with Bing
    • Ετήσια συνδρομή σε Microsoft Office 365 Personal
    • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 16 ώρες video playback με συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο
    • Χρώμα: Satin Gold ή Smart White Pearl
    • Διαστάσεις:
    o Tablet mode: 235 x 161 x 9.8 mm
    o Laptop mode : 235 x 170.6 x 19.9 mm
    • Βάρος:
    o Tablet: 470 g
    o Laptop mode: 999 g

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles