21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέος Toshiba Satellite Z30 – Το ιδανικό μείγμα φορητότητας και επιδόσεων

    PortegeZ30-Abeauty_01

    Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει τους Satellite Z30 και Satellite Z30t – τους λεπτούς και κομψούς φορητούς υπολογιστές 33.8cm (13.3”) για πλήρη εμπειρία Windows 8.1, που είναι συγχρόνως εξαιρετικά ελαφριοί και ισχυροί για όσους δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στις επιδόσεις εν κινήσει.

    Όμορφοι, λεπτοί και εξαιρετικά φορητοί

    Μικρός σε μέγεθος αλλά πλούσιος σε δυνατότητες, ο Toshiba Satellite Z30 είναι εξίσου πρακτικός και φορητός. Διαθέτοντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και ένα μοναδικό, κομψό και απέριττο design, με εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες[1] επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια ολόκληρη μέρα ψυχαγωγίας, όπου και να βρίσκονται. Παράλληλα υπάρχει και σε έκδοση Ultrabook  με οθόνη αφής. Ο Satellite Z30t αξιοποιεί ιδανικά τα  Windows 8.1, ώστε να απολαμβάνουν οι χρήστες μια πλήρη interactive εμπειρία όπου και να βρίσκονται.

    Οι Toshiba Satellite Z30 και Z30t είναι συσκευές με τις οποίες οι χρήστες θέλουν οπωσδήποτε να ταυτιστούν. Ξεκινώντας από βάρος 1.2kg[2] και πάχος 17.9mm[3], το κομψό και ελαφρύ περίβλημά τους από μαγνήσιο κερδίζει τα βλέμματα, ενώ διαθέτουν αντοχή και ανθεκτικότητα που τους καθιστούν ιδανικούς για όσους μετακινούνται.

    Κανένας συμβιβασμός σε επιδόσεις

    Διαθέτοντας 4ης γενιάς Intel   Core    επεξεργαστή για Ultrabook   , έως 16GB RAM και υψηλών επιδόσεων SSD, οι Satellite Z30 και Z30t υλοποιούν απαιτητικές εφαρμογές με ευκολία – και εγγυούνται άριστη οπτικοακουστική απόδοση με φοβερή ανταπόκριση και ταχύτητα.

    H λεπτομέρεια αναδεικνύεται στην  33.8cm (13.3”) οθόνη, ενώ τα  Intel   HD 4400 γραφικά συνεπάγονται μοναδική ένταση στις εικόνες. Τα ανώτερης ποιότητας στερεοφωνικά ηχεία με DTS   Studio Sound  ενίσχυση ήχου εγγυώνται επίσης μια μοναδική εμπειρία, με πλούσια μπάσα, έξυπνη διαμόρφωση ήχου  και ενίσχυση διαλόγων για ένα πιο φυσικό, κρυστάλλινο και ζωντανό ήχο.

    Πολύπλευρες διασυνδέσεις

    Οι Satellite Z30 και Z30t διαθέτουν διάφορες θύρες, ώστε να μη χρειάζονται adapters για να παρακολουθήσετε ταινίες σε μεγαλύτερη οθόνη ή να μεταφέρετε φωτογραφίες σε άλλες συσκευές. Με τρεις θύρες USB 3.0 , και SD card slot, με RGB και HDMI   θύρα, είναι εύκολο να μοιράζεσετ φωτογραφίες και να κάνετε download φωτογραφίες ή να συνδέεστε απευθείας με οθόνη – και επειδή η θύρα HDMI   υποστηρίζει Ultra HD, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ανώτερη ποιότητα εικόνας στην Ultra HD τηλεόρασή τους.

    Oi Satellite Z30 και Z30t μπορούν να επικοινωνούν μέσω Gigabit LAN, wireless LAN, Bluetooth  4.0 ενώ το Intel   WiDi  επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν βίντεο μεταξύ συσκευών, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον καλώδια.

    Τεκμηριωμένη Αξιοπιστία

    Κάθε συσκευή Satellite Z30 και Z30t έχει περάσει τα τεστ ποιότητας του ανεξάρτητου Γερμανικού Ινστιτούτου Δοκιμών, TÜV Rheinland  . Αμφότερα τα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί για αντοχή σε πτώσεις έως 76cm, ενώ το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό σε ρίψη υγρών έως 30ml[4].

    Οι Satellite Z30 και Z30t  θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2013.



    [1] Για το Satellite Z30, με βάση τη MobileMark 2012

    [2] Για το Satellite Z30, Z30t που ξεκινάει από 1.39kg

    [3] Για το Satellite Z30, Z30t που ξεκινάει από 19.9mm

    [4] Αυτού του τύπου τα πληκτρολόγια προστατεύουν τη συσκευή από ρίψεις υγρών μέχρι 30ml, δίνοντας στους χρήστες 3 λεπτά για shut down και save δεδομένων

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles