11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η θρυλική σειρά Total War συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής (video)!

    Οι τίτλοι της σειράς Total War συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο ιστορικούς που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον κόσμο του gaming. Εκατομμύρια gamers απο ολόκληρο τον κόσμο έχουν σπαταλήσει εκατομμύρια ώρες στην προσπάθεια τους να κτίσουν την αυτοκρατόριες τους. Ο ιδιοφυής συδυασμός turn-based strategy με RTS αποτέλεσε το σήματα κατατεθέν της θρυλικής σειράς, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο του gaming το καλοκαίρι του 2000 με το ιστορικό Shogun: Total War.

    Total War

    Η SEGA για να γιορτάσει τα 15 χρόνια της σειράς δημιούργησε ένα εκπληκτικό video, το οποίο ουσιαστικά παρουσίαζει 11 διαφορετικούς τίτλους, οι οποίοι καλύπτουν χρονικά 2.000 και πλέον χρόνια ανθρωπίνου πολιτισμού και αδιάκοπων πολέμων. Στο εν λόγω video πρόκειται να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια της ιστορικής σειράς να παρελαύνουν από την οθόνη σας, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα του εοραστικού video, ακούγεται η περίεργη ανάσα ενός (κατά πάσα πιθανότητα) τέρατος που σαφώς και παραπέμπει στον κόσμο του Warhammer, όπου η SEGA και η Creative Assembly έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του από το 2012. Εκτός βέβαια από το μικρό teaser στο Total War: Warhammer, στο συγκεκριμένο video θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε και μία σειρά από χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για το γνωστό gaming franchise, όπου κάθε μήνα παίζουν Total War πάνω από 1.000.000 άτομα, με μέσο όρο τις 104 ώρες ανά παιχνίδι. Ενδεικτικό είναι ότι μέσα στα τελευταία 15 χρόνια, έχουν διεξαχθεί συνολικά 4,8 δις μάχες!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles