25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Total War: Arena και ετοιμαστείτε να θριαμβεύσετε στα πεδία των μαχών (video)!

    Η σειρά Total War θεωρείται από τις πιο πετυχημένες σειρές strategy στην ιστορία του gaming και η Creative Assembly βλέποντας την τεράστια επιτυχία της, σκέφτηκε να περάσει στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας το Total War: Arena. Το νέο game, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της closed beta, ακολουθεί μία διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με τα προηγούμενα games του θρυλικού franchise, καθώς σε αυτό οι developers επιθυμούν να συνενώσουν τον κόσμο του Total War με το trend των multiplayer online battle arena games.

    Arena_Screenshot_01 B

    To Total War: Arena πρόκειται ουσιαστικά για την προσπάθεια της γνωστής εταιρείας να εισέλθει στο δυναμικό πεδίο των free-to-play games και στη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers εμπλέκονται σε μοναδικές team-based μάχες, με το παιχνίδι να υποστηρίζει μάχες 10 εναντίων 10 και τον κάθε παίκτη να ελέγχει 3 μονάδες (οι οποίες απαρτίζονται από 500 άνδρες). Μάλιστα, οι gamers μπορούν να επιλέξουν την ιστορική ηρωική φιγούρα, η οποία θα κληθεί να κατευθύνει και να εμψυχώσει τα στρατεύματα τους στη μάχη. Το ενδιαφέρον στοιχείο του Total War: Arena είναι ότι τα στρατεύματα και οι αρχηγοί του θα δέχονται μία σειρά από upgrades που θα αναβαθμίζουν την ικανότητα τους στη μάχη, θα εμπλουτίζουν τον οπλισμό τους και επιπλέον θα τους προσφέρουν μία σειρά από special abilities. Οι σωστές και αποφασιστικές στρατηγικές, αλλά και η ομαδική δουλειά θα αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία.

    Arena_Screenshot_06 B

    Το Total War: Arena θα κυκλοφορήσει σε PC και όπως προαναφέραμε αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση closed beta (εάν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ). Δείτε και το trailer που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τη νέα προσπάθεια της Creative Assembly…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles