21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Total War: Warhammer 3 ανακοινώθηκε και σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους fans των strategy (trailer)!

    Η Creative Assembly είναι γνωστό ότι τα δίνει όλα στη σειρά strategy Total War, έχοντας δημιουργήσει μια ισχυρή fanbase που ζει και αναπνέει για το επόμενο game του εμβληματικού franchise. Όποτε όπως αντιλαμβάνεστε με την ανακοίνωση του Total War: Warhammer 3, οι fans των strategy πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

    Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία με τα προηγούμενα Total War, τα οποία συνδυάζουν turn-based στρατηγική με επικές real-time μάχες, το Warhammer 3 θα ενθουσιάσει τους φανατικούς φίλους του γνωστού setting, καθώς πρόκειται να επιστρέψει στο “Old World”, φέρνοντας στο προσκήνιο την επ0οχή του Sigmar. Το πρώτο entry στη σειρά Total War: Warhammer έκανε την εμφάνιση του πίσω στο 2016, ενώ έναν χρόνο αργότερα το διαδέχθηκε το sequel του. Οι δύο αυτοί τίτλοι ουσιαστικά αποτέλεσαν ένα ενιαίο σύνολο, με κοινό storyline, το οποίο o gamer μπορούσε να το βιώσει μέσα από διαφορετικές οπτικές. Σύμφωνα βέβαια με τους developers, το 3ο game θα εστιάζει στο Βασίλειο του Χάους, γνωστό και ως Aethyr, το οποίο πρόκειται για ένα χώρο που ευδοκιμεί η μαγεία. Μάλιστα, από το announcement trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε τα στρατεύματα των πολεμιστών Kislev να ορμούν στις δαιμονικές δυνάμεις του Khorne!

    Όπως αναφέρεται και στο επίσημο press release του παιχνιδιού, τόσο στρατεύματα του Kislov και του Cathay αποτελούν playable factions, όπως επίσης και οι agents του Χάους (Khorne, Nurgle, Slannesh και Tzeentch). Η Creative Assembly δεν ανακοίνωσε το release date του νέου παιχνιδιού, αλλά ευελπιστούμε ότι θα είναι μέσα στη χρονιά που διανύουμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles