20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Panasonic Toughbook SX2: Αν δεν ήταν laptop, θα ήταν άρμα μάχης

    Η Panasonic ανακοίνωσε το Toughbook SX2, το laptop στις 12,1 ίντσες που «ξεχειλίζει» τεστοστερόνη. Στα κύρια χαρακτηριστικά του, μπορεί κανείς να βάλει την εξωπραγματική διάρκεια της μπαταρίας του (14,5 ώρες!!!) και την εκπληκτική αντοχή του σασί του.

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, ο επεξεργαστής του Toughbook SX2 είναι ο Intel Core i5-3320M uPro. Διαθέτει μία σειρά από ports για την αναγκαία συνδεσιμότητα και αν αναρωτιέστε για την ανάλυση της backlit οθόνης, είναι 1600×900.

    To βάρος του macho Toughbook SX2 είναι μόλις στα 1,5 κιλά και κάτι για το οποίο «παινεύεται» η Panasonic είναι ότι ο σχεδιασμός του και το σασί από κράμα μαγνησίου, μπορεί να εξασφαλίσει ότι αν το ρίξετε όρθιο (με την πλάτη κάτω), από ύψος 75 εκατοστών, δεν θα πάθει τίποτα,  ενώ αν το ρίξετε υπό οποιαδήποτε γωνία από ύψος 30 εκατοστών, θα εξακολουθεί να γελάει και να δουλεύει απροβλημάτιστα.

    Αυτό που ίσως δεν σας ευχαριστήσει είναι ότι η τιμή του για τις ΗΠΑ είναι στα 2649 δολάρια, αλλά το γνωρίζετε ήδη ότι τα οπλικά συστήματα είναι λιγάκι ακριβά. Γι αυτό το λόγο, όμως, η Panasonic προσφέρει εγγύηση 3ων χρόνων. Δείτε τώρα και το test αντοχής.

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles