18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    “Τούμπανο” προσφορά από τη Vodafone, ΟΛΑ απεριόριστα με €27/μήνα!

    Στους τακτικούς ελέγχους μας στα sites των παρόχων κινητής εντοπίσαμε μια νέα προσφορά της Vodafone που υπόσχεται απεριόριστα… τα πάντα (data, ομιλία, SMS) με €27 το μήνα.

    Το πρόγραμμα λέγεται Vodafone Giga Unlimited Ultra και εδώ χρειάζεται να βιαστείτε, αν σας ενδιαφέρει, γιατί λήγει αύριο η προσφορά (22/7)! Για πελάτες σταθερής Vodafone η τιμή είναι στα €27/μήνα ενώ για τους υπόλοιπους είναι στα €29,9/μήνα, αλλά με δεδομένα τα… δεδομένα που έχουμε συνηθίσει πλέον να χαλάμε κάθε μήνα, με τηλεργασία και εν όψει διακοπών, είναι μάλλον μια πολύ καλή περίπτωση.

    Να σημειωθεί πως τα απεριόριστα data είναι με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ισχύουν και για όλες τις χώρες της Ε.Ε. (roaming), ενώ SMS και ομιλία είναι απεριόριστα για όλα τα εθνικά δίκτυα.

    Θα βρείτε την προσφορά εδώ ενώ αν θέλετε να κάνετε για 2 διαφορετικά νούμερα, βγαίνει ακόμα φθηνότερα, στα €52,93/μήνα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles