24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τους ένωσε το Halo 3, τους κάνει διάσημους το Youtube…

    Μία άκρως “συναισθηματική στιγμή” ανάμεσα σε ένα ζευγάρι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες “Internet sensation” στο Youtube. Αφορά δύο παιδιά, τα οποία γνωρίστηκαν σε ένα online “game lobby” και βρέθηκαν επιτέλους από κοντά, μετά από πέντε χρόνια σχεδόν αποκλειστικής διαδικτυακής επικοινωνίας.


    Οι δύο τους, φανατικοί του Halo 3, γνωρίστηκαν μέσω του παιχνιδιού πριν από πέντε χρόνια και “έδεσαν” αμέσως ως διαδικτυακοί φίλοι. Δύο χρόνια πριν, έγιναν μάλιστα και ζευγάρι, ενώ κατάφεραν να συναντηθούν από κοντά το Μάρτιο. Στο video που έχει κυκλοφορήσει στο Youtube από τότε -τις τελευταίες μέρες όμως έχει γίνει δημοφιλές- βλέπουμε τη στιγμή της συνάντησής τους, η οποία είναι… άκρως συγκινητική.

    Η κοπέλα μένει στο Texas ενώ ο -“αρραβωνιαστικός” της πλέον- στο Tennessee, με την επαφή τους έως τώρα να περιορίζεται στην επικοινωνία μέσω Skype, MySpace ή Facebook. Οι δύο τους αναφέρουν ότι έχουν κανονίσει ήδη την επόμενη συνάντησή τους τον Αύγουστο, ενώ ίσως να κερδίσουν ακόμη περισσότερη δημοσιότητα αν αποδεχθούν την πρόταση Αμερικανού παραγωγού να μεταφέρουν την ιστορία τους σε “εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο”.

    Αν, πάντως, σκέφτονται να ετοιμάσουν ένα γάμο, εμπνευσμένοι από το παιχνίδι Halo, πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι κάτι αντίστοιχο έχει ήδη γίνει από ένα ζευγάρι στη Florida το 2009.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles