15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    TP-Link DECO M5: Tο πρώτο πλήρες και ασφαλές σύστημα Whole-Home Wi-Fi

    H TP-Link ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Wi-Fi Deco M5 Whole-Home System, μιας (mesh) λύσης δικτύου που παρέχει απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση στο Internet και ολοκληρωμένη ασφάλεια μέσω του TP-Link HomeCare.

    Deco M5 product 1

    Εξοπλισμένο με το TP-Link HomeCare, που υποστηρίζεται από την TrendMicro, το σύστημα του Deco M5 προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά ενσωματωμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας. Παρέχει προστασία από έκθεση σε κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις, ενώ παράλληλα με την λειτουργία ενός SPI firewall, τον έλεγχο πρόσβασης συσκευών και τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα TP-Link Deco, εξασφαλίζεται ότι το οικιακό δίκτυο θα παραμένει ανεπηρέαστο. Ο γονικός έλεγχος με ισχυρά φίλτρα που χρησιμοποιεί η συσκευή, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε την πρόσβαση των παιδιών σας στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού της συσκευής (by time allowance) σας επιτρέπει να επιλέγετε τις ώρες που θα είναι σε λειτουργία το οικιακό σας δίκτυο,  ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι.  Τέλος, μηνιαίες αναφορές χρήσης αποστέλλονται αυτόματα στο τηλέφωνό σας, ώστε να έχετε συνολική εικόνα της  δραστηριότητας στο δίκτυό σας.

    DecoM5_Nursery_007

    Το Deco M5 αποτελείται από ένα σύστημα τριών μονάδων που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ενός οικιακού δικτύου με εμβαδόν έως 420 τετραγωνικά μέτρα. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 10 μονάδες, αυξάνοντας κατά πολύ περισσότερο τα τετραγωνικά μέτρα κάλυψης. Υποστηριζόμενο από τετραπύρηνο επεξεργαστή, διαθέτει την τελευταία τεχνολογία mesh για να ‘’χρωματίσει’’ το σπίτι σας με WiFi. To dual-band σύστημα AC1300 προσφέρει ταχύτητα ως και 400Mbps στη συχνότητα 2.4 GHz και 867Mbps στη συχνότητα 5GHz ενώ παράλληλα υποστηρίζει streaming δεδομένων μέσω της τεχνολογίας MU-MIMO.

    DecoM5_Kitchen_001

    Το Deco M5 χρησιμοποιεί την Adaptive Routing Technology (ART) της TP-Link για να διασφαλίσει ότι το δίκτυό σας λειτουργεί πάντα με τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες, εντοπίζοντας και επιλέγοντας γρήγορα την ταχύτερη διαδρομή για τη σύνδεση των συσκευών σας στο δίκτυο. Ενώ παράλληλα  έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε πως θα διανέμεται και θα χρησιμοποιείται το δίκτυο σας, καθιστώντας εύκολη την ιεράρχηση των λειτουργιών και των συσκευών για υπηρεσίες που χρειάζονται μεγάλο bandwidth, όπως HD  video streaming, online gaming ή video chats.

    Η εύκολη διαδικασία ρύθμισης, καθιστά τη δημιουργία του δικτύου mesh στο σπίτι μια απλή  υπόθεση. Η εφαρμογή Deco της TP-Link για κινητά τηλέφωνα, διαθέσιμη για Android και iOS, επιτρέπει στους καταναλωτές να ρυθμίζουν εύκολα και γρήγορα την κάλυψη Wi-Fi σε ολόκληρο το σπίτι. Η εφαρμογή σας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης, με οδηγίες βήμα προς βήμα καθώς και αντίστοιχες εικόνες.

    Deco M5 product 4

    Βασικά χαρακτηριστικά με μια ματιά:

    • Αδιάλειπτη ασύρματη σύνδεση σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.
    • Κατανοητές λειτουργίες ασφαλείας και ισχυροί γονικοί έλεγχοι μέσω του TP-Link HomeCare.
    • Προστασία από ιούς και κακόβουλα προγράμματα υποστηριζόμενη από την Trend Micro*.
    • Απλή εγκατάσταση με γραφικά βοηθήματα μέσω της εφαρμογής TP-Link Deco για κινητά (iOS και Android)
    • Adaptive Routing Technology (ART,) που επιλέγει την καλύτερη διαδρομή για τις συνδέσεις των συσκευών και διατηρεί την ταχύτητα του δικτύου σε υψηλά επίπεδα
    • Το QoS δίνει προτεραιότητα σε συγκεκριμένες λειτουργίες Wi-Fi του σπιτιού σας βελτιστοποιώντας το bandwidth σε συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες
    • Απομακρυσμένη διαχείριση και έλεγχος του δικτύου από οπουδήποτε μέσω το application TP-Link Deco για smartphone συσκευές.
    • 2ετής εγγύηση και τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και live chat.

    DecoM5_LR_006

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    • Deco M5 (1 pack), προτεινόμενη τιμή λιανικής 119,9€
    • Deco M5 (3 pack), προτεινόμενη τιμή λιανικής 329,9€
    • Διαθέσιμο Ιούλιος 2017

    *Η δωρεάν υπηρεσία για το Trend Micro έχει διάρκεια τριών ετών. Μετά το τέλος αυτής της χρονικής περιόδου, ο πελάτης μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή. Αν ο πελάτης επιλέξει να μην πληρώσει την μηνιαία συνδρομή τότε κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μην λειτουργούν ή να έχουν περιορισμένη λειτουργία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles