25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    TP-Link Neffos X1 χωρητικότητας 32GB σε εξαιρετική τιμή στο priveshop.gr

    Ένα από τα ξεχωριστά νέα μοντέλα της αγοράς με κόστος που μπορείτε να ξοδέψετε για να το αγοράσετε, χωρίς να επιβαρύνετε σημαντικά τον προϋπολογισμό σας είναι το TP-Link Neffos X1. Το βρήκαμε και σε χωρητικότητα 32GB, σε πολύ καλή τιμή αγοράς, στο priveshop.gr.

    Neffos-X1

    Με εξαιρετικό μεταλλικό design, η σειρά Neffos X1 εισάγει μία εντελώς νέα διάσταση στο σχεδιασμό των smartphones. Ο βαθμός καμπυλότητας άλλαξε πολλές φορές για να υπάρξει ισορροπία μεταξύ κομψού και δυναμικού και για να ταιριάζει τέλεια στην παλάμη του χεριού σας.

    Το Neffos X1 είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5″ HD IPS για περισσότερο φωτεινή και καλύτερης ποιότητας εικόνα. Διαθέτει  Mute / Power Button που χρησιμοποιείται για ενεργοποίηση του smartphone αλλά και σίγαση. Ο αισθητήρας διακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο στο πίσω μέρος του κινητού για να ξεκλειδώνετε το κινητό σας χωρίς προσπάθεια, σε μόλις 0.2s. Το μικρόφωνο και το ηχείο είναι τοποθετημένα συμμετρικά για ισορροπημένη εμφάνιση.

    Διαθέτει δύο κάμερες: 13MP οπίσθια κάμερα με IMX258 Sony Sensor και f2.0 aperture αλλά και 5MP μπροστινή κάμερα με Real-time Beautify Mode. Τέλος, φορτίζει το 50% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά.

    Δείτε περισσότερα στο site του priveshop.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles