22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    TP-Link WiFi Smart plug Tapo P110: Η «έξυπνη» πρίζα που θα σε μετατρέψει σε «κυρίαρχο» κάθε ηλεκτρικής συσκευής

    Το τελευταίο διάστημα συχνά γίνεται λόγος για τις «έξυπνες» πρίζες, που υπόσχονται να απλοποιήσουν την καθημερινότητα στο σπίτι, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο των συσκευών μας. Αν δε γνωρίζεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται, η «έξυπνη» πρίζα αποτελεί έναν αντάπτορα ρεύματος που συνδέεται με τις συμβατικές πρίζες του χώρου, προσφέροντας τη δυνατότητα να ελέγξουμε τις συσκευές μέσω μιας εφαρμογής από το κινητό μας ακόμα και στην περίπτωση που βρισκόμαστε μακριά.

    Αν σκέφτεσαι κι εσύ να επενδύσεις σε ένα smart plug, η TP-Link είναι η εταιρεία που θα σου δείξει το…δρόμο, προκειμένου να εξοικονομήσεις ενέργεια, να αποταμιεύσεις χρήματα αλλά και να σταματήσεις να αναρωτιέσαι αν άφησες την τηλεόραση ανοικτή φεύγοντας από το σπίτι! Μια πολύ καλή επιλογή που θα σου λύσει κυριολεκτικά τα “χέρια” είναι το WiFi Smart plug Tapo P110 της TP-Link, που, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα προσιτό προϊόν, η απόδοσή του είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

    Γιατί να συνδέσεις τις συσκευές σου με το TP-Link WiFi Smart plug Tapo P110

    Χρησιμοποιώντας μια «έξυπνη» πρίζα, όπως το Tapo P110, αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα και γίνεσαι κύριος κάθε συσκευής:

    • Η σύνδεση με το WIFI επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών.
    • Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις μια συσκευή, εύκολα με ένα smartphone, ακόμα και στην περίπτωση που την έχεις ξεχάσει.
    • Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις χρονοδιακόπτες.
    • Ξεχνάς το άγχος και την αγωνία σε περίπτωση που δεν απενεργοποίησες κάτι που έπρεπε.
    • Αποτρέπεις την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.
    • Παρακολουθείς την κατανάλωση ρεύματος, ώστε να μπορείς να κάνεις οικονομία όταν και όπου χρειάζεται μέσω του Tapo App.

    Γι’ αυτό κι εσύ ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειριζόσουν τις οικιακές λειτουργίες μέχρι σήμερα, μετατρέποντας τις συσκευές σου σε «έξυπνες» με το TP-Link WiFi Smart plug Tapo P110.

    Απόλυτος έλεγχος με μια απλή σύνδεση στο οικιακό WIFI

    Ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε το ρεύμα στον υπολογιστή, το κλιματιστικό, την καφετιέρα ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή μέσα από το smartphone, με αυτό το plug που μπορεί να είναι μικρό αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ισχυρό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το συνδέσεις στο WIFI του σπιτιού σου και να ξεκινήσεις τον προγραμματισμό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Εγκαθίσταται πανεύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες, αφού δεν απαιτεί επιπλέον hub, ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί τοπικά offline στην περίπτωση που για κάποιο λόγο κοπεί το internet. Αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που επιθυμεί να υιοθετήσει έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής και να ζει κάθε του στιγμή στο πιο smart περιβάλλον!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles