21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το TrackMania Turbo, το arcade racing που θα ξετρελάνει τους fans του είδους!

    Πολλές φορές ύστερα από μία κουραστική μέρα στη δουλειά ή στο σχολείο νιώθετε την επιθυμία να παίξετε κάτι ανάλαφρο και ξεκούραστο, το οποίο να μην σας βασανίζει και ιδιαίτερα τη σκέψη, για αυτό και ένα κλασικό arcade racing είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. To TrackMania Turbo που μόλις κυκλοφόρησε είναι βέβαιο ότι θα σας αποζημειώσει και με το… παραπάνω!

    TrackMania Turbo 3B

    Η σειρά TrackMania συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αγαπητές για τους φίλους των arcade racing games, καθώς από το 2003 που έκανε την εμφάνιση του στον κόσμο του gaming το πρώτο TrackMania game δεν άργησε να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό! Για αυτό λοιπόν δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση που η Ubisoft επιστρέφει δυναμικά, με το TrackMania Turbo να προσφέρει γρήγορη δράση, εκπληκτικές πίστες και τη δυνατότητα στους gamers να κατασκευάσουν τις δικές τους πίστες μέσω ενός εξελιγμένου trackbuilder, ο οποίος προσφέρει πλήθος δημιουργικών επιλογών. Με περισσότερα από 200 tracks, πλήθος διαφορετικών οχημάτων, εκπληκτικά περιβάλλοντα και τη δυνατότητα για offline (split screen) ή online multiplayer, το νέο παιχνίδι της σειράς είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει όλους τους λάτρεις του είδους. Το Trackmania Turbo κυκλοφορεί ήδη για PC, Xbox One και PlayStation 4 και μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε από το πραγματικά εντυπωσιακό launch trailer του!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles