15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας Rust-Νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας από σφαίρες του Άλεκ Μπόλντουιν

    Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπόλντουιν, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός κατά λάθος σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της παραγωγής.

    Αναλυτικά, η Χαλίνα Χάτσινς και ο Τζόελ Σόουζα «τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα» της ταινίας Rust, η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix. Αυτό διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας διακομίστηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο. Εκέι απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο Τζόελ Σόουζα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, επρόκειτο για «ατύχημα». Αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

    Συνεχίζεται η έρευνα για το περιστατικό

    Διενεργείται έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν αυτόπτες μάρτυρες. Ως αυτό το στάδιο, δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η ταινία Rust, σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Σόουζα, έχει τον Άλεκ Μπόλντουιν συμπαραγωγό και πρωταγωνιστή στον ρόλο του παράνομου Χάρλαντ Ραστ, που πάει να βοηθήσει τον 13χρονο εγγονό του που έχει καταδικαστεί σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για φόνο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles