20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Chris Pratt και Jennifer Lawrence μας βάζουν σε sci-fi κλίμα με το trailer του Passengers

    Δίπλα δίπλα βλέπετε το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας Passengers, τους Chris Pratt και Jennifer Lawrence, τα πλέον δηλαδή περιζήτητα ονόματα αυτή την στιγμή στο Hollywood που αν προσθέσεις το net worth τους θα σε πιάσει μία γερή ζαλάδα και καπάκι κατάθλιψη. Το φιλμ λοιπόν που πέρασε από σαράντα κύματα και τελικά βρήκε το δρόμο για τις αίθουσες, κυκλοφόρησε το πρώτο του trailer και οι δύο βασικοί χαρακτήρες του θέλουν να μας βάλουν μέσα σ’ έναν εντυπωσιακό sci-fi κόσμο.

    chris-pratt-and-jennifer-lawrences-passengers-trailer

    Ο Morton Tyldum (The Imitation Game) σκηνοθετεί τους δύο ηθοποιούς που ερμηνεύουν τον Jim και την Aurora, ένα ζευγάρι που θα ξυπνήσει 100 νωρίτερα απ’ ότι θα έπρεπε. Βρίσκονται σ’ ένα project διάρκειας 120 ετών, μέσα σε κάψουλες ύπνωσης που είχαν σκοπό να τους μεταφέρουν από ένα μακρινό πλανήτη σ’ έναν άλλον γαλαξία. Το πείραμα όμως θα αποτύχει και έτσι θα βρεθούν να ταξιδεύουν εγκλωβισμένοι μέσα στο διαστημόπλοιο Avalon, το οποίο σύντομα θα αρχίσει να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Την δύσκολη στιγμή θα πρέπει να σώσουν τον έρωτά τους, αλλά και την ίδια την αποστολή.
    Η ταινία της Sony είχε καθυστερήσει αμέτρητες φορές, με το αρχικό καστ να κάνει λόγο για τους Keanu Reeves, Reese Witherspoon και Rachel McAdams ενώ το αρχικό σενάριο είχε αρκετές διαφορές από το τελικό κείμενο. Με το πρωταγωνιστικό δίδυμο από τη μία να σηκώνει όλο το φιλμ στις πλάτες του και να κλείνει το μάτι σε blockbuster ακροατήρια και το φιλμ από την άλλη να δείχνει top class ως παραγωγή, εδώ έχουμε μία ακόμα φιλόδοξη περίπτωση όπου το sci-fi θέλει να χτυπήσει και το box office και τους hardcore fans του είδους, ακολουθώντας το δρόμο των Gravity και Interstellar.
    Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles