21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Transformers: Devastation, το οποίο έχει μπόλικο άρωμα 80’s!

    Η τηλεοπτική cartoon σειρά των Transformers που προβλήθηκε στα τέλη των 80’s με αρχές των 90’s θεωρείται πλέον κλασική, καθώς με τις αρχικές περιπέτειες του Optimus Prime και του Megatron μεγάλωσαν πολλές γενιές. Από το πρώτο τηλεοπτικό cartoon μέχρι σήμερα, τα τεράστια εξωγήινά ρομπότ κατορθώνουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Σε αυτό φυσικά έχουν συμβάλλει οι κινηματογραφικές ταινίες του Michael Bay, αλλά και ο κόσμος του gaming! Μάλιστα, το τελευταίο “μέλος” στην  οικογένεια των Transformers games, είναι το Transformers: Devastation, το όποιο φαίνεται να διαθέτει λίγη από τη λάμψη του… παρελθόντος!

    Transformers devastation

    Το action (με έντονα στοιχεία beat “em up) Transformers: Devastation της Platinum Games,  διαφέρει σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τα προηγούμενα Transformers games και αυτό γιατί είναι εμπνευσμένο από το λατρεμένο original cartoon. Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack και Grimlock επιχειρούν να σταματήσουν το δόλιο σχέδιο του Megatron και των Decepticons, οι οποίοι σκοπεύουν να μετατρέψουν τον πλανήτη μας σε μία νέα εκδοχή του Cybetron, όπου το μέταλλο θα καταβροχθίσει και θα αφανίσει κάθε μορφή ζωής. To Transformers: Devastation μόλις κυκλοφόρησε (για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και PC) και με αφορμή το release του έκανε την εμφάνιση του και το επίσημο launch trailer του, το οποίο όχι μόνο θα σας μεταφέρει στο κλίμα του παιχνιδιού, αλλά παράλληλα θα σας προσφέρει και μία νοσταλγική ματιά στο παρελθόν. Ελπίζουμε ότι το Transformers: Devastation δεν θα μας απογοητεύσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles