22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ταξιδέψτε στην ιστορία με την τριλογία του Assassin’s Creed Chronicles!

    To σύμπαν του Assassin’s Creed επεκτείνεται ακόμη περισσότερο, ακολουθώντας όμως έναν διαφορετικό είδος και στυλ παιχνιδιού από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, με τη σειρά Chronicles, η όποια όπως ανακοίνωσε η Ubisoft πρόκειται να αποτελέσει μία τριλογία. Το ξεχωριστό στοιχείο της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι οι τίτλοι της θα είναι ένα 2.5D side-scrolling games και θα απλώνονται σε τρεις διαφορετικές χρονικά περιόδους.
     AC Chronicles

    Το πρώτο παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς θα είναι το Assassin’s Creed Chronicles: China, το οποίο είχαμε δει στο παρελθόν ως μέρος του AC: Unity Season Pass και τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα το 1526 στη Κίνα της εποχής της Δυναστείας των Μινγκ, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τη νεαρή Assassin Shao Jun. Οι φανατικοί φίλοι του Assassin’s Creed έχουν γνωρίσει στο παρελθόν την Shao Jun ως μαθήτρια του Ezio Auditore, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην animated σειρά Assassin’s Creed Embers, αλλά και στη νουβέλα Assassin’s Creed Revelations. Όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της Ubisoft, το δεύτερο μέρος της τριλογίας (Assassin’s Creed Chronicles: India) θα διαδραματίζεται στην Ινδία του 19ου αιώνα, φέρνοντας στο προσκήνιο την αυτοκρατορία των Σιχ, ενώ το τρίτο μέρος θα λαμβάνει χώρα στη Ρωσία του 1918  (Assassin’s Creed Chronicles: Russia), λίγους μήνες μετά το ξέσπασμα της οκτωβριανής επανάστασης. Σύμφωνα με τους developers, το κάθε επεισόδιο αναμένεται να διαθέτει και διαφορετική εικαστική προσέγγιση.

    AC Chronicles 2

    Το Assassin’s Creed Chronicles: China θα είναι διαθέσιμο digitally στις 21 Απριλίου για Xbox One, PlayStation 4 και Windows PC και θα στοιχίζει στα 9.99$. Οι developers δεν αναφέρθηκαν καθόλου στη μελλοντική ημερομηνία των δύο άλλων επεισοδίων, αλλά αναμένονται μέσα στο 2015

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles