19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή του Travelair Club της Olympic Air στον λογαριασμό σας στο Facebook

    H Olympic Air καινοτομεί για άλλη μια φορά  και προσφέρει στο επιβατικό της κοινό τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το λογαριασμό του στο Facebook, αποκτώντας μέσω αυτού απευθείας πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα προνόμια του Travelair Club.

    Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την νέα πρωτοποριακή εφαρμογή, που σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στο Travelair Club απευθείας από τον Facebook λογαριασμό σας, ελέγχοντας τις συναλλαγές και τα μίλια σας κάθε στιγμή, εύκολα και απλά.

    Επί πλέον όλοι όσοι εγγραφούν από τις 31 Ιανουαρίου 2012 και για τις επόμενες 7 ημέρες συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα iPad II WiFi 16GB.

    To Τravelair Club είναι το πρόγραμμα ανταμοιβής των τακτικών επιβατών της Olympic Air και αξιοποιείται καθημερινά από τα 120.000 μέλη του που απολαμβάνουν μοναδική εξυπηρέτηση και ευκολίες.

    Σύμφωνα με πρόσφατα, επίσημα στοιχεία, πάνω από 3.500.000 Έλληνες διατηρούν σελίδα στο Facebook και ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς. Η Olympic Air σας καλεί να αποκτήσετε κι εσείς μέσω αυτού πρόσβαση στα προνόμια του Travelair Club, επιβραβεύοντας την προτίμησή σας στις υπηρεσίες της.

    Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.olympicair.com και  στη σελίδα της Olympic Air στο facebook

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles