16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    TrekStor Bluetooth Speaker Soundball 2 σε 1: Ηχειάκι με βεντούζα για streaming μουσικής και κλήσεις από την Infoworld

    H γνωστή γερμανική εταιρεία TrekStor σε ένα πολύ χρήσιμο gadgetάκι, που θα σας κοστίσει ελάχιστα. Ένα Bluetoooth speaker 2 σε 1 σε σχήμα… μπάλας (soundball), που αναπαράγει την αγαπημένη σας μουσική, ενώ, ταυτόχρονα, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις.

    trekstor_bluetooth_soundball_2in1

    Είναι διαθέσιμο σε πολλά trendy χρώματα και είναι τόσο φορητό που μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού, στο γραφείο, στην κουζίνα, ακόμη και στο… αυτοσχέδιο πάρτι. Χάρη στη βεντούζα που διαθέτει, κολλάει σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, ακόμη και σε… τοίχους με υγρασία. Είναι κατασκευασμένο από υλικό που απωθεί το νερό, ώστε να το έχετε ακόμη και στο μπάνιο μαζί σας, έτοιμοι για διασκέδαση με χαλάρωση μαζί.

    blue

    Μπορεί να στριμάρει μουσική από MP3 player, laptop/netbook, tablet ή smartphone, ασύρματα μέσω Bluetooth, ενώ, χάρη στο speakerphone χαρακτηριστικό, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις, απροβλημάτιστα, χάρη στη λειτουργία μείωσης θορύβου και τον ενσωματωμένο ενισχυτή που εγγυώνται την ποιότητά τους.

    2

    Το TrekStor Bluetooth Speaker Soundball 2 σε 1 εξασφαλίζει την αυτονομία του, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζει εύκολα μέσω microUSB καλωδίου.

    Βρείτε το στο site της Infoworld σε μπλε, λευκό ή βιολετί χρώμα σε τιμή προσφοράς

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles