19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τρέλα! O Hayden Christensen επιστρέφει στη σειρά Kenobi, στο ρόλο του Darth Vader!

    To Revenge of the Sith, το οποίο αποτελεί το 3o κινηματογραφικό επεισόδιο του Skywalker Saga συγκαταλέγεται ανάμεσα στις all-time favorites ταινίες των Star Wars fans (ασχέτως εάν οι κριτικοί δεν το αγάπησαν ποτέ). Η μετάβαση του Anakin Skywalker από τη φωτεινή στη σκοτεινή πλευρά και η μεταμόρφωση του στον απόλυτο κακό, Darth Vader είναι μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές στο σύμπαν του Star Wars.

    Το ρόλο του Anakin-Darth Vader, υποδύθηκε ο Hayden Christensen, ο οποίος στην αρχή λοιδορήθηκε ακόμη και από την ίδια την community του Star Wars, ωστόσο μετά όλοι κατάλαβαν το… λάθος τους (για αυτό και ήδη θα γνωρίζετε ότι το Internet έχει γεμίσει από memes που σχετίζονται με τα prequels). Το ευχάριστο είναι ότι όπως έγινε γνωστό ύστερα από το τελευταίο meeting των επενδυτών για την μελλοντική πορεία του Disney+, ο Hayden Christensen αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του σκοτεινού άρχοντα των Sith! To μεγάλο comeback, δεν θα γίνει σε κάποια νέα ταινία φυσικά, αλλά στην πολυαναμενόμενη σειρά του Disney+, Obi-Wan Kenobi, πλαισιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τον Ewan McGregor.

    Σύμφωνα με την Kathleen Kennedy, η νέα live action σειρά με πρωταγωνιστές τον McGregor και τον Christensen θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Revenge of the Stith, με τον Obi-Wan Kenobi να βρίσκεται στην απομόνωση του στον πλανήτη Tatooine, προσέχοντας τον νεαρό Luke Skywalker. Πραγματικά δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε!      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles