20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τρελό μπέρδεμα! Gamers προ-παραγγέλνουν το Xbox One αντί για το Series X!

    Χθες Τρίτη, άνοιξαν οι προ-παραγγελίες για τις νέες κονσόλες της Microsoft και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που έχουμε, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να «κλειδώσουν» τη νέα τους Xbox κονσόλα. Το Xbox Series X και το Series S θα είναι διαθέσιμα τον προσεχή Νοέμβριο (μετά τις 10 Νοεμβρίου) και τα πρώτα δείγματα είναι σίγουρα πολύ ελπιδοφόρα για τη Microsoft, η οποία τη Δευτέρα που μας πέρασε όπως ήδη γνωρίζετε εξαγόρασε την Bethesda.

    Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι που μπερδεύτηκαν και αντί να αγοράσουν τη νέα κονσόλα, πάτησαν κατά λάθος στο Xbox One X! Ναι, κι όμως κάποιοι ήδη ρίχνουν μαύρο δάκρυ, καθώς πλέον αντί για τη νέα κονσόλα θα έχουν στα χέρια τους ένα κομμάτι… της ιστορίας του gaming. Αυτό βέβαια δεν συνέβη τυχαία, καθώς ορισμένοι μεγάλοι retailers (όπως η Amazon) καθυστέρησαν σημαντικα στο να ανανεώσουν το περιεχόμενο των σελίδων τους και έτσι το αποτέλεσμα ήταν να παραγγέλνουν εσφαλμένα το Xbox One X. Μάλιστα, πολλοί που έψαχναν το Xbox Series X στο search τους μετέφερε σε μια σελίδα που εμφάνιζε τις παλαιότερες κονσόλες. Εδώ η Microsoft έχει προβεί και ένα foul, καθώς η ονομασία ανάμεσα στην παλαιότερη κονσόλα και στο next-big thing της είναι ομολογουμένως αρκετά πανομοιότυπος (ενδεχομένως μια κάπως διαφορετική ονομασία να μην μπέρδευε τόσο πολύ τον κόσμο). Αν και το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει μεγάλο αριθμό αγοραστών, ωστόσο τρέμουμε μόνο και μόνο στην ιδέα για το τι μπορεί να συμβεί τα Χριστούγεννα όταν ανυποψίαστα παιδάκια αντί για το Series X θα βρίσκουν κάτω από το δέντρο τους, το Xbox One… Ο υπέρτατος τρόμος!       

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles