22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τρία κλασικά 16-bit games της Disney διαθέσιμα για υπολογιστές!

    Για όλους τους λάτρεις των παιχνιδιών Disney εκεί έξω, ήρθε η ώρα για νοσταλγία. Το GOG.com αποκάλυψε ότι τρία κλασικά, 16-bit ρετρό Disney games από τη δεκαετία του ’90 είναι διαθέσιμα στο κατάστημά της. Με άλλα λόγια, μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια στα Windows και τα Mac σας.

    Όπως διαβάζουμε και στο secnews.gr τα τρία αυτά παιχνίδια Disney είναι τα Aladdin, The Lion King και Το Βιβλίο της Ζούγκλας, τα οποία έχουν ενημερωθεί για τους σύγχρονους υπολογιστές και επανακυκλοφόρησαν αποκλειστικά στο GOG.com.

    disney-16-bit-bundle-gog

    “Και οι τρεις τίτλοι έχουν αναβαθμιστεί “σχολαστικά” ώστε να είναι συμβατοί με τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, διατηρώντας τα αρχικά γραφικά, ήχο και gameplay”.

    Η GOG.com εξηγεί την ιστορία των παιχνιδιών ως εξής:

    “Αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής των platformers και καθιερώθηκαν ως χαρακτηριστικά του είδους, κερδίζοντας τον έπαινο των οπαδών και τους κριτικούς για πάνω από δύο δεκαετίες. Αυτό οφείλεται κυρίως στα πρωτοποριακά γραφικά τους. Με την έλευση της τεχνολογίας Digicel, η ομάδα animation της Disney έφερε τους χαρακτήρες στη ζωή σε ένα επίπεδο ζωντάνιας που ήταν απαράμιλλη εκείνη την εποχή και παραμένει εντυπωσιακή μέχρι και σήμερα. Κοιτάξτε πόσο αξιολάτρευτος είναι ο μικρός Simba όταν βρυχάται στους εχθρούς του!”

    Και τα τρία παιχνίδια θα μπορούν να παιχθούν σε Windows PC, Mac και Linux. Η τιμή των Aladdin, The Lion King και Βιβλίο της Ζούγκλας θα είναι 10 ευρώ έκαστο και 20 ευρώ σε πακέτο.

    Η GOG.com είχε συνεργαστεί με την Disney και το 2014 επανακυκλοφορώντας τις ψηφιακές εκδόσεις των δύο Star Wars, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, το Star Wars: X-Wing και το Star Wars: TIE Fighter.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles