12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τρία νέα μοντέλα OnePlus 9 έρχονται το Μάρτιο!

    Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις νέες ναυαρχίδες της OnePlus. Σύμφωνα με αυτές, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη σειρά OnePlus 9 το Μάρτιο του 2021, ένα μήνα νωρίτερα απ’ ό,τι αναμενόταν αρχικά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά της. Η σειρά γνωρίζαμε ήδη ότι θα αποτελείται από δύο συσκευές, το OnePlus 9 και το OnePlus 9 Pro, ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, θα περιλαμβάνει μία ακόμη!

    Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση από τον Max J. (@MaxJmb) που ασχολείται αρκετά με την OnePlus, η σειρά OnePlus 9 θα διαθέτει τρεις νέες συσκευές, το OnePlus 9, το OnePlus 9 Pro και το OnePlus 9E.

    H ανάρτηση δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη τρίτη συσκευή, αναφέρει ωστόσο ότι το OnePlus 9E αποτελεί αποτέλεσμα της προσπάθειας του OnePlus να “μιμηθεί” το portfolio της Samsung και να προσφέρει μια συσκευή σε κάθε πιθανή κατηγορία τιμής.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, το OnePlus 9 θα διαθέτει την ίδια σχεδίαση με το OnePlus 8T, με ορθογώνιο setup κάμερας στο πίσω μέρος και notch hole στο μπροστινό μέρος, ενώ θα έρθει με πάνελ 6,55 ιντσών AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Θα περιλαμβάνει ακόμη τρεις αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος (μεταξύ των οποίων κεντρικός και ultra-wide με ανάλυση 48MP)

    Το OnePlus 9 Pro θα διαθέτει επίσης τον ίδιο σχεδιασμό με το OnePlus 8T, με πολύ μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα. Συγκεκριμένα, θα έρθει με πάνελ 6,7 ιντσών AMOLED 120Hz και τέσσερις αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος.

    Και οι δύο συσκευές, τέλος, αναμένεται να διαθέτουν τον επερχόμενο κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 875 της Qualcomm που ανακοινώνεται σήμερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles