24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τριχωτά χειριστήρια “Sonic the Hedgehog” παρουσίασε η Microsoft για το Xbox

    Μια κονσόλα Sonic και δύο εντυπωσιακά custom χειριστήρια για το Xbox αποκάλυψε η Microsoft χτες, με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της ταινίας Sonic The Hedgehog 2, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2022.

    Το σετ εμπνέεται από τον αγαπημένο ήρωα Sonic και τον κακό της δεύτερης ταινίας, τον Knuckles. Αυτό που κάνει τα συλλεκτικά χειριστήρια να διαφέρουν είναι το γεγονός ότι είναι ντυμένα με γούνα ώστε να θυμίζουν τα αγκάθια του χαρακτήρα, ενώ κυκλοφορούν σε μπλε και φούξια απόχρωση. Παράλληλα, η συλλεκτική κονσόλα Xbox Series S που παρουσίασε η εταιρεία, έχει ένα χρυσό δαχτυλίδι που λάμπει στην επιφάνειά της και το logo του Sonic Hedgehog 2.
    H Sonic κονσόλα και τα χειριστήρια δε θα είναι γενικά διαθέσιμα προς πώληση, αλλά η Microsoft τα χαρίζει μέσω διαγωνισμού.

    Δείτε στη συνέχεια τα βήματα που απαιτούνται για τη συμμετοχή:

    Διαβάστε επίσης:

    Playable χαρακτήρας στο Call of Duty γίνεται ο Snoop Dogg

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles